Aysenurrr54 özgül hoca da doğum yapan tanıdığım yok fakat aynı hastanede aysun hoca vardı ayrıldı teyzem onun gebesiydi kendisi özgül hanımı tavsiye etti bize, arkadaşım da lokman hekim de çalışıyor o da onu tavsiye etti bir de melike hocayı. Melike hocanın memnuniyet oranı da çok yüksek ilk tercihim o olacaktı fakat artık gidip kan testlerimii falan yaptırmam gerekiyordu melike hocanın da randevusu yoktu o yüzden 2. Seçeneği tercih ettim. Gittiğimde memnun kaldım gerçekten kendisinden istediğim zaman ulaşabiliyorum numarası var, sonuç göstermek için falan gitmeme gerek olmuyor zaten kendim de farklı bir hastanede çalışıyordum az çok değerlerle haşır neşir olduğumdan düşük gördüğüm bir değerim olursa kendisine mesaj atıyorum mesela hocam demirim düşük geldi hangi ilacı başlayayım diye sağolsun cevap veriyor. Ben normal doğum istiyorum kendisinde beni en çok çeken şeylerden birisi normal doğum yanlısı olması. Diğer söylediğim hoca direkt sezaryene ikna etmeye çalışıyormuş.Ki benim kronik rahatsızlığım var epilepsi hastasıyım yine de normal doğum yapmak istiyorum kendisine söylediğimde nöroloğum izin verdiği takdirde normal doğumun benim için daha uygun olduğunu söyledi sadece eğer bebek 40 haftayı doldurursa ve hala gelmezse suni sancı verip eziyet etmem o zaman zorunlu sezaryen düşünürüm dedi. Ben genel olarak memnunum dediğim gibi. Her gebe farklıdır ama her gebe farklı bir beklenti ile gidiyor beklentilerini karşılayamadıkları için kötü yorum yapanlar da olabilir. İstersen bi ön görüşme için git muayene ol tavırlarına bak olmadı diğer hocayı tercih edersin