Snm06 Aysenurrr54 medical park batiken burcu hanıma takipliyim memnunum kendisinden ben 5 ay önce doğum paketini 38 bine almıştım
Rumii96 Aysenurrr54 Ortadoğu hastanesi Hande hocaya takipliyim. Temmuz ayında paket olarak 19bine anlaştık.
Rsahbaz Merve_sllyrt en sevdiğim. İlk doğumumuzu o yapmıştı lakin Şuan deli para. Sadece doğum daha 4 ay önce 26 bin dediler
Ummuhumeyra Merve_sllyrt merhaba fatma hoca da neleri beğendiniz doğum için nasıl geçiyor ilgi alaka fikir verir misiniz bana da tecrübelerinizden bende bir kere gittim ücretler çok pahalı değer mi değmez mi tedirginliğimiz var açıkçası o yüzden soruyorum
cerensy Sincan Koru hastanesinde Halis Doğukan Özkan var o doktor çok iyi bence bide Ankara koru hastanesinde Hidayet Yeniocak var ikisi de çok iyi doktorlar
Yagmursibel Medicalpark batıkent hastanesinde Gülenay Gençosmanoğlu var riskli gebelik uzmanı kendisi riski olmayan hamilelere de bakıyor ben memnunum
tugcesakzci Aysenurrr54 geçen haftalarda arkadaşım sormuştu 20 bin gibi bir şey demişler benim paketim var temmuz ayında almıştım ben herşey içinde 12 bin TL ödedim
Fy33 Aysenurrr54 Ankara Bilkent şehir hastanesinde Burak bey var ben onun üstüne bir doktor tanımadım bir deneyin derim