hayalim35 orkide123p3t gözün aydın canım zor bulantı valla bn 2 kilo verdim bu gün gittim 2 kiloyu geri almışım geçecek en kısa zamanda inş❤
Muunnniiip aslhnkrts9 yani kasık ağrıları bazen sol bazen sağ bazende orta bebek kendine yer açtığından mı bende 18+3 üm
aslhnkrts9 Muunnniiip öyle söyledi benim sağdan gelmişti göbeğime doğru ağrı bol su iç idrarda yanma olursa poliklinikte görün kendi dr una enfeksiyon varsa oda kasılma yapar dedi
Muunnniiip Bende 18+3 üm kızlar erkek bebek bekliyoruz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 😍 sizler hepiniz bebek hareketlerini hissettiniz mi ya ben henüz hissetmedim ağrı kramp oluyor ama hareket hissedemiyorum
hayalim35 Muunnniiip hayırlı bi şekilde alırsın kucağına inş canım ilk gebelikse geç hissediliyor bnm üçüncü gebelik hissediyorum az kaldı sende hissedesin 🥰
Kafiye34 hayalim35 17 haftalığım bulantılar azaldı.çok şükür akşamları hazımsızlık oluyor sadece bide kızımız olucak inşallah 🥰
hayalim35 Kafiye34 sağlıkla gelsin inş hazımsızlık da kötü hamileliğin her evresinde bazı sorunlar oluyor ama buna değecek az ve çok öğünlü yemeye çalış düzelir inş
Pembikka hayalim35 17+5 haftaligiz bizde cinsiyeti 12. Haftamda ogrendim erkek 😍 kasilmalariniz oluyormu sizinde bu aralar kizlar sanki bebek sag tarafima toplaniyor sertlesiyor ve karnim cok aciyor saniyelik oluyo sonra normale donuyor
hayalim35 Pembikka sağlıkla gelsin canım toparlanma oluyor ama kasılma yok henüz değişik herkeste hemen başlamıyor Bnmde bacağım bive belim tutuluyor magnezyum eksikliği olabilir dedi 7 aydan snra başlıyor genelde dedi bnm erken oldu🤦♀️
Pembikka hayalim35 bel agrisi cok zor benimde ilk zamanlar cok fazlaydi yururken bile zorlanıyordum bol bol dinlenmeye calis canim ayakta durunca daha cok agriyor Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Dilara-23- Hilallay bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ama doktor üromisin verdi geçmedi şu nioli yağını kullandım 2 hafta sonra tertemiz çıktı enfeksiyon birde gün içinde iki kez iç çamaşırı değiştirdim
Hilallay Dilara-23- onu da kullanıyorum da pek işe yaramadı yada aacaba ben kum mu düşürüyorum. İdrar kültürü verdim. Bakalım ne cıkıcak
nazazra24 hayalim35 saat 12den sonra 17+1 olduk senle aynıyız ☺️yarın kontrolüm var hem sağlığına hem de cinsiyetine baktırcaz birbirimize dua edelim Allah gönlümüze göre hayırlısıyla versin inşallah benim 3 yaşında oğlum var bu kız olsun istiyorum 🥹🌸
hayalim35 nazazra24 rabbim gönlüne göre versin canım bnm bi kızım bi oğlum var bu çok zor geçti bakalım cinsiyetini çok mrk ediyorum
petekceee hayalim35 17+5 yeni bacak ağrısı çıktı bu hafta cinsiyetimiz belli oldu gündüz bulantılarım çok arttı .. tetenoz vurmadılar 20. Haftayı bekleyelim daha sağlıklı dediler o şekilde devam ediyor henüz bebeği hissetmedim bazen kasığıma ağrı giriyor sadece 😍🥰
hayalim35 petekceee sağlıkla gelsin inş demek ki her yer aynı değil bnm üçüncü gebeliğim hepsinde 17.haftada yapıldı hayırlısı inş bulantılarında inş en kısa zamanda geçer çok zor bn hayattan soğumuştum ☹
hayalim35 OYKUmom sağlıkla gelsinler inş bakalım cinsiyetleri de aynı çıkar mi ya da doğumları nasıl ne zmn olacak hayırlısıyla inş😍