HilalimM63 Sude-123 acele etme canm ayrıntılıyı bekle 😇banada dr 14 haftada erkek gıbı dedı sonra kız oldugunu ogrendık..🌸😉
Sude-123 İlk çocuk ya işte heyecan çok o yüzden aşırı meraklı ediyorum yoksa tabiki kız yada erkek farketmez 🙂 Ama instagramda parayla cinsiyet tahmini yapanlar tam bir duygu sömürücü ya 2 sayfada yüzde 90 kız demişti 9 haftalık ultrasona bakarak
hsrtt_ Sude-123 sakın onlara inanma canım.Ben de öyle bir hata yaptım heves işte insan merak ediyor.İkiside kız dedi.Doktorum 11.haftada erkeğe benziyor yüksek ihtimalle erkek dedi.13. Haftada %90 erkek dedi ve öyle oldu zaten 13.haftada biz bile gördük anlaşılmayacak gibi değildi 😁
Nur5516 Sude-123 banada kız dediler ama devlete gittiğim için güzelce bakmadı açıkçası net bişey demediler detaylıyı bekledim 21+4 erkek olduğunu ögrendim
Sude-123 Bu resimde çıktıntı görünmüyo ama doktor çıkıntı görüyorum dediğinde bize de gösterdi gördük bi de ama tabi nerden anlayayım ben eşim ben gördüm erkek diyor 😃 artık hayırlısı ya Allah isteyen herkese versin en sağlıklı şekilde
yamanagihan Sude-123 bize de kız gibi demişti bugün 16 haftalıgız erkek olarak 100/100 olarak dedi. Alışverişe şimdi başlayabilirsiniz dedi. Acele etmeyin değişebilir 😇