Deryam35 Çok araştırdım herkes kabin boy kullanışlı demiş fakat pek içime sinmedi. 0-6 aylıkken kabin boy bebek arabasına bebeği koymayı çok doğru bulmuyorum. Bende baby care colorade crome travel sistem bebek arabasını aldım kalitesi çok iyi sürüşüde kolay bebek uyurken sürseniz bile yol engebeliyse bebeğiniz sarsılmaz. Çift yönlü kullanım hem puseti var 9 aya kadar pusetle kullanabilirsiniz
ebrulina Happy_123 aylarca araştıran biri olarak kesinlikle tavsiye ederim tam fiyat performans ürünü huggy revo trendyoldan aldım pusetiyle beraber 8600dü
Sen3497 Happy_123 Bagi neo ve chicco one4over arasında kalmıştık ikisinin özellikleri çok yakın ve kabin boy kadar hafif yer kaplamayan travel sistem. Chicco aldık, bagi neo bebek biraz büyünce kafasının üst kısma değdiğini söyleyenler vardı. Daha kullanmaya başlamadık ama incelemenizi tavsiye ederim
Dileksue Sen3497 bagi neo 2 de arkası uzuyor tente baya yukarıda biz onu aldık hatta nanofloud alcaktık aynı özellik var diye onu aldık
monarosamommy Tugcegurdal_ yenidoğan ve uzun zaman kullanabilirsiniz dedi 25 kilo ağırlağa kadar taşıyabilirmis çok satıldığı ve aşırı öneriliyor dedi kabin boy önerdi kafam karıştı benimde etrafımda kullananlar yok bilemedim yani
Willdone054 Bagi neo tercih ettik, yegenimde deneyımleme fırsatım oldu, şimdi de kendi bebeğim için aldım, biraz ağır fakat travel sistem içinde en küçük boyutlusudur. Doğunca kullanacağız nasipse.
Seherkoc Prego venüs aldik henuz kullanmadik ama ozellikleri kalitesi bizi cok memnun etti oturma unitesiyle birlikte katlaniyor cok agir degil cift yonlu kol boyu ayarlanabiliyor cok şık ve saglam. Bebek kucukken kabin boylar cok kullanisli olmuyor evet hafif fakat hem bebegi goremiyorsunuz hemde cok sarsilma yaptigi icin cunku tekerlekleri kucuk o yuzden anne icin evet rahat ama bebek icin kesinlikle rahat olmuyor. Artik portbebeli olmayan travel arabalar prego venus te o sekilde o arabalardan tavsiye ederim boylece ileride kabin boys gerek kalmiyor. Ayak kismi acik oluyor.
Mervinyooo Cybex eezy twist2 360 derece dönen modeli ve pusetini tercih ettim en kaliteli ve kullanışlı bebek arabası bence
Zeynomsu Mervinyooo biz de bundan aldık ama her parçası para ya benimki daha doğmadı ama aparat 2000, yağmurluk 2000 puset de pahalı inşallah değer
Av-mina Buketpendik Bizim çok hoşumuza gitti iç süngerleri hafifliği. Bi mağazaya gidip açılıp kapanmasına bak derim çok rahat. Baston bebek arabası bile almaya gerek kalmaz diye düşünüyoruz, kapanınca da çok ufak. Ama puseti ayrı satılıyor, çoğu markanın da puseti uymuyor bilgin olsun.
Denizzli20 Seray90 Kraft cheer travel sistem bebek arabasını aldık çok konforlu. Videolarını izleyin açma kapaması zor değil
smnbr Seray90 Ben kraft kenya aldım geçen hafta. Babymall mağazasında indirimdeydi ve kapış kapış gitti bir hafta içinde. Burda daha önce civilde çalışan bi kullanıcı tavsiye etmişti Travel sistem ama hafif gibi. Çok model araştırmadım bilmiyorum. Ama ben hamile halimle bile rahat katladım elime aldım vs. Derdim zaten arabanın bagajına atıp, bebek arabasını hiç eve çıkarmamaktı. Çünkü evimde asansör yok :) benim kullanımıma uygun gibi. Tüm ağırlığı sanırım 8-10 kg arasında 22 kg taşıma kapasitesi var Umarım kullanımından da memnun kalırım
Ebru-29 Happy_123 Kraft cheer pr travel sistem Bebek arabasıni aldık çok ovuyorlardi dün kurduk evde denedik sürümü o kadar yumuşak ve rahat ki. Normalde değeri 20 bin üstü civilde indirimde 12 bin TL ye aldık.
Burcusvnc Benim için çift taraflı olması da yeterli değildi çünkü bebekle o işleri yapmanın kolay olmadığını düşünüyorum bu sebeple 360 derece dönen hem puseti de dahil bir set istiyordum alan problemim yok o yüzden travel sistem tercih ettim yoyko 360 spin egg