Hshfhfnn Nur_50 3 cü gebeliğim 26+3 bebisimiz erkek ismide Ömer Asaf olcak insalh ve midem çok yanıyor oturdumda belim çok ağrıyor 🥰💙
Dnss0050 Nur_50 2. gebeliğim 27+1 oğlum olacak inşallah isim kararsız 😐 kasıklarım ve rahmin ağrıyordu doktor ayaklar aşağıda dedi iş yapma dedi sizede oldu mu böyle
SusamTanecigi Nur_50 26+1 ikinci gebeligim bir kızım var kızımdan daha kolay bir aksilik olmazsa 38 haftada sezeryan olacağım
mervemurat16 Nezooo geceleri çok toplanıyor sertleşiyor karnım sanki çok yemişimde mideme oturmuş gibi hissediyorum😄
Nezooo mervemurat16 evet aynı şekilde benimde. Ayağa kalkınca bir de gece yatakta sırt üstü yatınca veya dönünce top gibi oluyor bi tarafa🥹
mervemurat16 Nezooo normal bir durum galiba ben o zaman sırtını falan döndüğünü düşünüyorum.çünkü diğer türlü çok yumuşak karnım
Bebekbeklrkn 26+5 haftalık hamileyim bizede Şubat 14 gösteriyor ama kontrole gidince sorucam yine bu 2 li rakamlar geçmiyor gibi ya 🥲 bel ağrısı sürekli lavoba çıkma zor
Yasanixxxx Nur_50 25+3 haftalıgım ikinci gebeliğim şuanlık gayet iyi hareketlerini sert şekilde hisseder oldum kızımız olacak ismine tam karar veremedim ama Beril Ada falan düşünüyoruz 🥰🥰❤
MomsE Nur_50 çok şükür iyi gidiyor şimdilik 💙 24 haftalığız. Kaburga ağrılarım oluyor ara ara oğluş geliyor bize de 🧿
Senzinc Nur_50 bugun tam 27 haftalık olduk 2.erkek bebeğim olcak insallah 🤩 isimine karar veremiyoruz 😏 benm genel anlamda yorgun geçiyor hem çalışıyorum hemde 2 bcuk yasında oğlum var bazen hamile oldugumu unutuyorum 🥹
1cocuklumom Nur_50 ikinci hamileliğim bi oğlum var ikinci oğlum olacak ismi Aras olacak 25+1 iz 10 ile 17 Şubat arası olacak sezeryan olduğum için tarihe o zaman karar vereceğiz