ressamanne_ Dün test yaptım hafif çıktı gibi. Ama testlere güvenmiyorum hiç. Dünden beri solda batmalarım adet ağrılarım oluyor ara ara böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı 💌
Dilekylmaz ressamanne_ aaa benimde bat yarın ama ben maalesef 3 gün önce öğrendim benimde silik çıktı hemen kan verdim erken davrandım sen de var görünüyor tebrik ederim
Gamzealptkn ressamanne_ benm de bat 16sı bugn yaptm hafif silik bi çizgi çktı cuma kan vercem bakalm 🙏
Semrat ressamanne_ ay gözüküyor hadi canım inslh bakalım güzel hbrlerni bekliyoruz 🤲😊 tekrar test yapcanmi yarın kanda ver olmazsan bence
1prensesannesi__ ressamanne_ ay pozitif cikmis zaten canım ama dedigin gibi testlere guven olmuyo bi kan testi ver kesin sonuc alirsin 😃🥰
Semrat ressamanne_ Canım buda benim akşam yaptgm test bugün bi 4 saat önce slik bi çizgi olmuş kuruma çizgisi ilk 5 dkda cikmamsti ama
ressamanne_ Semrat hayırlısı olsun bekle bakalım gecikmeyi bidaha yaparsın kuzum birde önemli olan yumurtlamanın üstnden kaç gün geçtiği
Dilekylmaz ressamanne_ herzamanki adet ağrılarım başlamıştı oyüzden ayırt edemedim ama göğüslerim nerdeyse adetten hemen sonra şişmeye başladı acıyor hala da öyle bel ağrım da oluyor ben ilk kez silik çizgi gördüm oyuzden şaşkınım 3 yıldır evliyim ve yarım rahimliyim hep olumsuz baktılar ama çok şükür doğal yoldan oldu
ressamanne_ Dilekylmaz benimde ara ara adet sızlamaları geliyor , sol tarafta daha çok inşallah olmam 🥲
NovaVina_ Gecikmemin 9. Gunu olacak yarin. Hafif kramplarim basladi ama regl agrisi gibi mj degil mi anlayamiyorum 😢
NovaVina_ MelodyFairy agustosta oldum tum kontrolleri. Kan sonucum aksam cikacak bu polemik bitecek artik sukur.