Annee6 @Zarife ay evett bide videoya cekeyim diye kamerayi aciyorum bi bakiyorum ne tekme var ne bisey 😊
Zarife Annee6 butun bebisler ayni demekkii yaa 😍😍 ay sag salim dogursaydik ins agirlasiyorum gunden gune 😑😑😑
Prens-Annesi Zarife aynen bende çatlıcak gibiyim canım yemek yemek istiyor yiyemiyorum.. karnı burnunda diyorlar ya bunu resmen artık hissediyorum daraldım
Prens-Annesi Annee6 benim geçmiyor birde iyice yemekleri de azalttım.. allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inş ❤
zlemAtAcar Prens-Annesi benim kaburgalarım ağrıyor. Nefesim kesiliyor . Büyük ihtimal yukarıda 😖 Mide Ağrı'sı kaburga Ağrı'sı çok zor işimiz. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
Prens-Annesi zlemAtAcar aynen kaburgamda ağrıyor ama mide daha da zorluyor çünkü tüm karnıma vuruyor napıcaz ya allah yardım etsin bize yokluğu zor şükür anne olacağız ama gerçekten annelerin hakkı ödenmezmiş.. birde artık günler geçmiyor gibi çok sabırsızm 😟
didematlas 26+2 benim 20 kilo aldim geceleri uyuyamiyorum mide kaynamasindan rennie dou elimden dusmuyor.Belim agrıyor belimde duzlesme vardi ileri derece.Elim ayagim sis ve benim.
Prens-Annesi didematlas doktor kızmadımı canım baya almışsın kilo ödeme bağlı gibi duruo ama seni çok zorlayacak bende Zorlanıyorum 10 kilo aldım
EsraAykzdemir Prens-Annesi ben 29 haftaya girdim. Ilk aylardaki kadar olmasada mide bulantilarim tekrar basladi🤦🏻♀️ Nefes alamiyorum, kaburgalarimda baski var. Toplamda 7 kilo aldim ama kendimi 30 kilo almis gibi agir hissediyorum😔
Prens-Annesi EsraAykzdemir benimde var mide bulantım 😖 bende kendimi 50 kilo almış gibi ağır hissediyorm
Zarife 8278 kabizlik bende basladi evet o da yapio benim bel fitigimda var öldruyo beni kalcama bacagima agrilr giriyo cok kotuyum yuruyemicek duruma geldim allah yardimciz olsun
Prens-Annesi PnarZengin Benim şu anda bile yorulunca hemen oluyor kan pompalıyor ya bebeğe o da kalbi yoruyor kalp yorulunca ciğerlerde zorlanıyor bence
Zarife Prens-Annesi 28+0 bende bugun kontrolum vardi hersey yolundaymis sukur. Karnimdaki baski hisside basi asagidaymis o yuzden dedi karnimda tas tasiyo gibi hissediyorum zaten cok zor ya kafasi yukari cikar ins tekrar 😅😅😅😅
Prens-Annesi Zarife peki canım başını aşağıda olduğunu hissettinmi hiç ? Ben bi ara başı nerede hissediyordum şimdi hissedemiyorum 😟