Busragokhan0911 Eee yani? Buradan hareketle devlet hastanelerinin berbat olduğunu mu iddia ediyorsunuz? O gün sizi muayene eden doktorun bilgilerini e nabız sisteminde muayenenizden bulabilirdiniz, ismi hala vardır buyurun dava edin. Hastaneyi dar edecektim cümleniz bile çok komik, neden sizlere böyle davranılıyor anladınız mı? Ben çocukluğumdan beri devlet hastanelerine gittim, annem kanser tedavisini devlet hastanesinde aldı bir kere olsun ne bana bağırdılar ne de azarladılar. Güler yüz beklemiyorum ben sağlık personelinden. Davaya gidince hakime bana neden ilgi göstermediniz diyebilir misiniz? İddianamesini beğenmediğiniz savcıya dar edebilir misiniz adliyeyi? Herkes işini yapıyor, kimse bizlere şirinlik yapmak zorunda değil. Soru soruyoruz cevap veriyorlar bitti gitti. Dediğim gibi Allah dilerim büyük hastalık vermez, keza devlet hastanesi kapılarında yatmak zorunda kalacaksınız. Çünkü özeldeki o şirin personeller paranız olmadığında sizi kapısından bile geçirmez, devlet yine kucağını açar. İyi akşamlar. 🙃