Filizsz Delidolu idrarımi tuttum bende aşırı sıkışmıştm zorla kalktm ayıptır soylemesi altıma yapcktm o derece ama. Gösterdi o gün sansa🤭
Azra8Engin Delidolu Gulaydemircan07 Filizsz Filizsz asell13 Delidolu buketpoyraz Teşekkür ederim kızlar şu an idrara sıkışığım evde nescafe içiyorum randevum 9.45de giderken vişne suyu çikolata yicem😁inşallah gösterir inat bebe
Filizsz Azra8Engin kiz olabilir cnm ben 19 kadar öğrenmedim hamielligim farklıydı diye erkek dir zannediyordum ama kızmış bizim. Zilli inatci çıktı ayrintiliya girecegim bu hafta bi kızım var oglum olsun isterdim ama nasp tabiki😊🌸
Filizsz Ugu324 kesinlikle kahve ic giremdn bi yarm saat once gosteriyo bende on dokuzda ogrendim zorla yani 🤭
asell13 Azra8Engin vala bugün kontrolüm vardı çocuk bacağınıda açtı emin değilim dedi kriz geçirdim 😂😂 çok ısrar ettik tahmin edin diye bacak arasına baktı güldü söylemedi işin yoksa 2 hafta bekle 😂😂
buketpoyraz Azra8Engin bacım biz 17yiz o bile hala göstermiyo 😂😂😂 ama kendini saklıyorsa kız derler genelde
asell13 Azra8Engin hadi inşallah öğrenirsin bu sefer 🥰 vişne suyunu ilk defa duydum 2 hafta sonra kontrolüm var bol bol içip gidecem 😅
Azra8Engin Delidolu Bsrrgl asell13 3 kez girip çıktım Sürekli çikolata su vişne suyu portakal suyu içtim aşırı sıkışıktım ama kesinlikle açmadı bacağını bi ara açtı gördü hemen %99 kız cuma günü netlestirelim dedi
Azra8Engin asell13 ben çok inat biriyim hayatımda ilk kez bu kadar nefret ettim bu huyumdan çok inat olacak 😁😍