Minigiim-vebenn52 Edaaa123 sizce şimdiden alıp başlamak mı lazım yoksa doğumdan sonra ihtiyaç halinde mi alsak
Yigit_Yagiz_Moms Minigiim-vebenn52 ikinci daha etkili bir de yıkamak zorunda kalmıyorsun. İlki vazelin gibi çok yoğun ve emzirirken yıkamak zorunda kalıyorsun. Trendyolda pahalı. Akakçeden al
Minigiim-vebenn52 Teşekkür ederim kızlar yazanlara eczaneye de sorucam bi fiyat araştırması yapıcam yine kararsız kaldım 😂 Hassasım yara olmasını istemiyorum kalkan mı gümüş mü diye arada kaldım cogunluk gümüş diyo sanırım
Aybarssmom_ Minigiim-vebenn52 gümüşün iyileştirme özelliği de var diye biliyorum, e bebekten aldım ben 925 ayar olan
nazazra24 Minigiim-vebenn52 canım valla ben balm değil direk kremini aldım 2 günde hemen yaralarım geçmişti öneririm 😍
crazymommy minikmucizeemaak Krem sürüp gümüş kapağı takmamak gerekiyormuş kuzum bu arada gümüş kapağın yapısını bozuyomuş. Ayrı ayrı kullan bence 🫠
minikmucizeemaak crazymommy Yok kuzum ayrı ayrı başlayacağım, aynı anda değil gün içinde 1 saat gümüş kapağı kullanıp onu çıkardıktan sonra kremi sürerim
motherlove Minigiim-vebenn52 ben lansinoh krem ve aynı markanın göğüs kalkanını aldım 24mm olanı kremi almamın sebebi ilk doğumumdan biliyorum emzirirken silmene gerek yok diğer markalarda yok lansinohun hereşyini gözüm kapalı öneririm elektrikli süt pompası göğüs ucu çıkarıcısını almıştım ilk çocuğumda her şeyinden memnunum
Minigiim-vebenn52 motherlove yara oldu mu sizde kalkan iyi geldi mi o zaman hiç gümüşe bulasmiyim bende ya çok pahalı
motherlove Minigiim-vebenn52 Bilmiyorum gümüş kullanıp krem kullanmaya çok kişi var ama ben kremden memnunum hatta bak n11 de indirim var lansinoh ürünlerinde tık hızı kuponla baya iyi fiyata aldım ikisinin yeterli olduğunu düşünüyorum ama sen bilirsin ablamda aynı şekilde şuan sorunsuz emziriyor yara falan hiç olmadı
miniklerinannesii00 Minigiim-vebenn52 göğsümdeki yara çok değildi krem yetti ama doğumdan sonra daha kötü olabilir daha şimdi den böyle yara olduysa ilerleyen zamanda daha kötü olabilir.Ama çevremde göğüs kapağı kullanan herkes memnun.
Minigiim-vebenn52 motherlove krem ve ne kullanıyorsunuz ikisi yeterli demişsiniz anlamadım tam kremin yanında ne almalıyım
Minigiim-vebenn52 motherlove siz n11 den mi aldınız daha önce ordan da hiç almadım güvenilirse alayım bende daha uygunmuş