Busra221 Premsesko aynıııı benimde öyle sanki karnımda değil vajinamın içinde neden öyle acaba kaç haftalıksın ben 21+3
Cucu_01 MelteM2cck öylw yapmaya çalışıyorum canım 💜💜 sağlıkla bi doğursak zamanlarımız gelince ah be desek sonra 🤭
MelteM2cck Cucu_01 ahh ahh inşallah valla doğsa sağlıklı daha başka bisey istemem. İlk hamileligimde bu kadar yorgun hissetmiyordum. 25 kilo almama rağmen daha aktiftim. Şimdi 2 adım atmaya tıkanıyorum doğsa da rahatlasak
Pinartd İnşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp , doğum sonrası hakkında sorular sorarız birbirimize 😍
Bebisbg34 Cucu_01 söylerdi bende öyle düşünüyorum canım valla senım gibiyim cok takıyorum kafayaa takma diyemicem anlyabiliyorum
Cucu_01 Bebisbg34 kendimi oyalıyorum şuan vermemeye çalışıyorum kendimi bebeğe 🙄oda benim yüzümden iyşce gerildi garibim ahaha
Cucu_01 Bebisbg34 valla kalktım gittim odasına kıyafetlerine baktım tekrar döküp tekrar katladım hepsini 🤣🤣
Cucu_01 Bebisbg34 bekarken ki odamı yatağımı dolabımı makyaj masamı hep getirdim fazla odam vardı diye bide beşik ve extra yatak hediye geldi arkadaşımda oğluşunun bir sürü kıyafetini de verdi bende aldım derken doldu şuan benden çok kıyafeti var 🤣🤣
Cucu_01 Bebisbg34 bence başla canım yani Türkiye malum fiyatlar her gün bir zam geldiği için yapıyorum bende yavaştan ama sende fazla ağırlaşmadan yap ki rahat rahat ❤️
Bebisbg34 Cucu_01 dogru burda o hassas ıcerikleri okuyup pisikoljm bozuldugundan adım atamıyorum 🤦🏼♀️ Aslında baslasam daha iiyi olcak ha diyimce hepsi olmıcak
Cucu_01 MelteM2cck amin hayırlısıyla inşallah alalım hepimiz ben 1 2 haftadır çok uykulu ve halsizim havalarda etkiliyor bide karanlık boğucu 😆
Cucu_01 Bebisbg34 aaa ben o hassas içerik şeyini engelledim karşıma çıkmasın diye sende engelle görme okuma ben bi ara ağla ağla okurken dedim ne yapıyorum ya ben
Bebisbg34 Cucu_01 aynı bende ya kac haftanın sonundaa kötü kötü seyler görüyorum🤦🏼♀️ Nasıl engelleniyo ben beceremiyom hiç ya