Bebisbg34 Cucu_01 aynı bende ya kac haftanın sonundaa kötü kötü seyler görüyorum🤦🏼♀️ Nasıl engelleniyo ben beceremiyom hiç ya
Cucu_01 Bebisbg34 ana sayfada yuksrı da tüm sohbetler varya ona tıkla hassas içerik tıkla bidaha sonra sağ üst köşede yıldız varya ona tıkla orda diyo engelle falan diye
Premsesko Cucu_01 Canım şükür güzel geçti 🫠 sadece bebeğin kilosunu nerdeyse geçen hafta ile aynı söylediler ama 2 farklı hastane diye mi acaba 😂 sabah aç gidip kan vereceğim şuan feci açım yiyemiyoruz
Premsesko Cucu_01 Ay kız hiç sorma şeker yüklemesi yaptırdın mu dedi yok dedim yarın gel aç kan ver sonra yemek ye birdaha ver dedi 😂
Cucu_01 Premsesko He ben yaptırmadım onu ama normal şekerimi ölçüyorum şimdi bu konuyla alakalı pek bişey demeyeyim gelirler sonra bebeğini düşünmüyor musun diyenler 😶
Aliefezeyno Merhaba bebekleriniz bu haftalarda kaç gram benim 23 2 günlük hastaneye gittim de 485 gram çıktı doktorda bir hafta geriden geliyor demişti sizin nasil
Bebisbg34 Aliefezeyno valla canm benm 22 haftalıktan 28 cm 500 gram ama normali nasıl tabi bende blmyom