NovaVina_ sweetmom_ valla bekliyorum canim ilacta alamiyorum. Kaldim öyle arafta. Devam da etmiyor kanama ama 1-2 damla damladı :(
NovaVina_ sweetmom_ aksam demislerdi oldu burda saat 17:14 🥹😅 gecti zaten karin agrimda. İs yapmaya korkuyorum 😅
sweetmom_ NovaVina_ yorma kendini sen her ihtimale karşı. Sonucun çıkınca yaz mutlaka İnşaAllah güzel haberler verirsin canım 🥳❤️
NovaVina_ sweetmom_ olmadı canım. Negatif. Eser miktarda beta varmış tam değeri yarın gönderecekler. 38. Gunde regli oldum yani. Program da delirdi ekimin ovulasyonunu 23 ekimden 1 kasim’a cekti :( 😵💫 anne olamasam bile istatistikci olcam galiba 😅
Mutluluk71 _Mother_ Rabbim sanada nasip etsin canim inşallah sende hamile olursun bu ay benim 3 gebeliğim yani bu istemeyerek oldu korunduğum halde nasibi varsa gelir 🙏
sweetmom_ NovaVina_ aynen bende geçen ay hesaplamalardan kafayı yedim daha adet olmadım ama bosladim yani. Umursamamaya çalışıyorum sende öyle yap.
NovaVina_ sweetmom_ bir daha kusana kadar kan vermeye gitmem zaten. Sigara kullanıyorum o yüzden erken öğrenmek istemiştim ama yapcak bir şey yok bir süre zehirlenecek demek ki, olursa tabi 🥲😢🥹
sweetmom_ NovaVina_ az içmeye çalış elinden geldiğince. Benim görümcem de içiyor doktor azalmasını söylemiş o da hamile işte. Bence sen de azalt hem belli mi olur azalttıktan sonra doğurganlığın belki daha da artar. Alakası var mı bilmiyorum da😊 nedense hamilelik haberi alacaksın gibime geliyor İnşaAllah da alırsın Minnoş..
NovaVina_ sweetmom_ oyy guzel kalbinizi, enerjinizi severim 🌸🥰 cok sağ olun. Hepimiz alalım en doğru zamanda o guzel haberleri. Bu ay yumurtlama dönemimde azaltmaya çalışacağım. Bir de tutunma zamanlarında 🥹