Lutulut valla ne yalan söyleyim durumunuz varsa bence de risk almayın. Gerçekten iyi bir doktor. Bizde masraflar aldı başını gidiyor o yüzden değiştirmek zorundayım

Valla bende dün özele gittim ama burda yazdım başka postta bir arkadaş olumsuz şeyler yaşadığı için tek seferlik muayene için yorum yapmasam daha sağlıklı olur.

@"Yagmurakyurek benle çok iyi ilgileniyor hiç sorun yaşamadım

matmazellayy doruk yıldırım mutlu kilciler çok memnunum muayene 610 her an ulaşılabilir çok anlayışlı detaycı bir doktor doğum paketi için fiyat konuşmadık henüz

Ben de mutlu hocaya gidiyorum gayet memnunum kısmetse doğumunu da orada yapacağım

Bursa Nilüfer Doruk Hastanesinde Kemal Köroğlu’na gittim. 850 muayene için ödedim ben doğuda doğu görevi için ikamet ediyorum son haftalarımda Bursa’ya geldim çok araştırmaya vaktim olmadı. Doğum paketini 39+4 te aldım 18 bin tl şuan 40+0 ım. Şimdilik memnunum aksi birşey yaşarsam tekrar yazarım tabi.

Melek-Gundogdu normal doğum mu oluck sizin de ? Beni de Kemal bey doğum yaptırmış gemlikte görev yaptığı zamanlar annem çok naif doktordu diyordu 😊 ama normal doğumu desteklemiyormu sizin doğum ne zaman 🌸

Sibel_gedik Normal doğumu destekleyen bir hekim diye konuştu benimle annemin doktoru çok ilgili tatlı dilli derdi benimde çok araştırmaya vaktim olmadığı için Kemal bey e geldim. Normal ile başlıcak sürece göre devam edecek sypintanin diye bir hormon salgilamıyor benim vücudum ondan dolayı her türlü destekli başlıcam.

Melek-Gundogdu ilk Çocuğumda da Kemal köroğlu na gittim çok iyi bir doktor şuan 17 haftalık 2. Çocuğuma hamileyim tekrar ona gidiyorum çok memnunum ❤️

Melek-Gundogdu hayırlı doğum olur inşallah 🙏🏼 bende güzel şeyler okudum hakkında ilk doğumum normal olmuştu bunu da normal istiyorum nasipse ama doktorum iyi değildi travma oluştu bende o sebeple sordum tşk ederm. Birde fiyat sabitleme varmı acaba önceden ödeme gibi

Sibel_gedik evet normal doğum benim kız gelmeyince zamanında , gel bi suni sancı ile deneyelim olmazsa sezaryen dedi . Suni sancı epiduralli doğum ile 11. Saatte kucağıma almıştım kızımı . Planlı gitmiştik doğuma yani hastanedeydi kendisi

Sibel1622 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏼 bende Nilüfer doruk düşünüyorum inşallah memnun kalırım . Fiyat için bilginiz varmı yada fiyat sabitleme yapılıyor mu acaba

matmazellayy fiyt çok iyi şuan pembemavi ye gidiyorum muayene 1.250 doğum 30 bin birde kordon ve kordon kanı alsiracagiz biz oda 12.500 TL bu bir ay önce aldığımız fiyat guncellendimi bilmiyorum benim doğumum bu ay olacak doktorumdn. Çok memnunum ikinci hamileligim o yüzden maddiyat olarak .bakmıyorum hiç fazla gelebilir ama hiç şikayet etmedim

D-tomrs bütün hastaneler doğumu 35 ten sonra mı fiyatı sabitliyor bi bilginiz var mı bana da bu arada uygun geldi bu sigorta ama bakalım hala araştırıyoruz