bhytkn Gzd45 anlatılmaz yaşanır o öksürük gerçekten.hele yatarken öksürmek karnının kasılması da cabası.Allah şifa versin inşallah çok uzun sürmez
Gzd45 bhytkn evet ya karnımı kastığım içinde bebeğe bsey olcak dye korkuorum tez zamanda iğleşelim inşallah 🙏
ElifLeyla Gzd45 bende çok ağır atlattım hiç sevmediğim halde bana şifa olan ıhlamur oldu bide bolca portakal ve nar rabbim şifa versin
Kubrafatih Ben 1 haftadır gribim. Cok zor geçiyor😷😷Bal limon zencefil karışımını deneyin. Kızlar birde eğer boğazlarınızda şişlik veya ağrı tarzı şeyler varsa tek başına portakal mandalina ve limon tüketmeyin boğazlarınızı tahriş edebilirsiniz onun yerine kırmızı siyah turp alın tüketin, kuşburnunda da bol C vitamini var onu tüketin. inş hemencik atlatırız 🥰
zge_frdi Gzd45 cok icmeyeceksin en fazla bir bardaj iciyorum ben bizde bir sıkıntısı olmadi.normal ictigin caya limon sık suyuna limon sık ben bunlari da yapıyorum kendimi sıcak tutuyorum
Sevilmesebebi Gzd45 ben 2 kere yakalandım ikisini de ıhlamur sıcak limonlu su öksürük için limon pekmez karıştırdım içtim çok şükür geçti