Mutlulukgeldi Nebahattt şuana kadar 2 defa kustum daha da kusmadim cok sukur hamile olduğumun farkında bile deyilim 😄😄
Mutlulukgeldi Tugbax68 evet bende 1 iki defa böyle kalkerken eğilirken batma girip çıktı ama normalmiş benim bildiğime göre
pinarsu Aysebkr1258 yaa aynıyız😍Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏😌😍Cinyetiniz bellimi bu arada ☺️
Aysebkr1258 pinarsu 100 de 80 erkek Srdğ doktorumuz sağlıklı oluşumda cinsiyeti çok önemli değil tabiki sizin belli mi 😊
sdkln Bizde bugün 13 haftalık olduk🤰🏻 21 Haziran gözüküyo bakalım kısmet olursa☺️ Doktorum kemik yapısına göre erkeğe benzetti ama yüzde yüz değil dedi tabi haftaya belli olur inşallah artık😇
pinarsu Aysebkr1258 Doktorum bana birşey demedi daha 🙈Rabbim sağlık versin yeter ki kız erkek hıç onemlı degıl😇🙏
Moonsherose87 Bende 13. Haftadayım ve daha cinsiyetini bilmiyoruz 16. Haftada doktor kontrolüm var tahmini doğum sezeryan olacağından 5 haziran gibi ikinci ve üçüncü ayım zor geçti😊 şimdilerde daha iyiyim tabikim🥰
NeslihanOner 12+0 doğum 30 haziran dedi doktor yarın da randevum var cinsiyet ve ikili test için gidecem bakalım