Sennnnnnn @Mutluemos Hacerunl bende adıma 500 tane yasin topluyorum 1 tane de olsa rica etsem okuyabilir misiniz bu ay benim için çok önemli çünkü gebelik için
Mutluemos Sennnnnnn eger ölmezsem yarın sayı vereyim ismin neydi ben geceleri okuyorum bebis de uyusa Allahın izniyle çok okurum isim ver okuyayım kardeşim Rabbim tez zamanda beklediğiniz haberleri almayı nasip etsin inşaAllah
Kbrgrc [silindi] böyle toplamalarda birer tane okunması daha makbul diye biliyorum ama isterseniz 3 adet okuyabilirim sizin için
Sennnnnnn Kbrgrc benim için de okurmusunuz bu ay hamilelik için çok önemli benim için rica etsem ismim sevda
Sennnnnnn Kbrgrc benim için de okur musunuz bu ay gebe kalmak için önemli bir ay benim için isimim sevda
Semaatrkz [silindi] Canım benim bende alırım 1 tane 🙏🏻 Allahım kucağınızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda nasip olur 🌸 Meryem süresi ve yusuf süresi dinleyebilirsiniz inanın meyvesini alacaksınız ❤️🙏🏻
AleynaResul [silindi] arapçasını okumak zorunda değilsiniz bende bilmiyorum türkçesini okudum ☺️ elbette 🙏🏻
SerapALT Yarın bir tane de ben okurum, Allah gönlünüze göre versin dualarınızı kabul etsin inşallah 🙏🏻💖
Sennnnnnn SerapALT benim için de 1 tane okurmusunuz yasin suresi bu ay hamilelik için önemli bir ay benim için çünkü isimim sevda
Semaatrkz [silindi] tamamdır yarın okuyacağım 🙏🏻 Cuma günü hürmetine rabbim hayırlısıyla nasip etsin ❤️ Sende dualarında bizleri eksik etme 🌸🥹