Kbrgrc [silindi] merhaba bende okurum eğer tamamlanmadıysa. Rabbim tez vakitte önce karnınızı sonra kucağınızı doldursun inşallah 🤲🏻
[silindi] Kbrgrc cok tesekur ederim yok ya daha cok var sayi olarak Adım zeynep demir 1 tane mi okucaksnz
Mutluemos [silindi] tesbih zikrini çek Rabbim tez zamanda beklediğiniz haberleri almak nasip etsin inşaAllah ben kalkıp abdest alıp okuyacağım senin niyetine ismi azam duasını da okuyacam inşaAllah olur Rabbim yar ve yardımcınız olsun
[silindi] Mutluemos cok iyi yüreklisiniz ALLAH razı olsun kardeşim 10 taneyi not aldim . 8 yılımda nasıp olsun bana bebeğim
Mutluemos [silindi] burda mavi tesbihi kime dediysem Allahin izniyle hamile kaldı mavi tesbih olması lazımmış
Mutluemos [silindi] ben size sayıyı bildireceğim Allahin izniyle hızlı yasin okuyorum inşaAllah fazla okurum
Kbrgrc [silindi] böyle toplamalarda birer tane okunması daha makbul diye biliyorum ama isterseniz 3 adet okuyabilirim sizin için
Sennnnnnn @Mutluemos Hacerunl bende adıma 500 tane yasin topluyorum 1 tane de olsa rica etsem okuyabilir misiniz bu ay benim için çok önemli çünkü gebelik için
Hacerunl [silindi] Allah gönlünüze göre versin tez zamanda dualarınız kabul olması dileğiyle Allah kabul etsin 🙏🤍