merylii_ MorKelebek54 helal olsun ne demek abilerin dışında benzer bi hikayemiz varmış aslında benim de abilerinin yerinde dayılarım vardı neler çektim bir bilsen çok şeyler var oldu
MorKelebek54 merylii_ allah yardimcimiz olsun kuzum bunlarla valla insan bi sure sonra gerçekten skiliuo cani skanlardan
merylii_ tatlibebegim_ doktor aradı, sonuçların temiz, düşük risk grubundasın dedi. Detaylı ultrasona kadar her şey normal dedi, 16. hafta gidicem işte hem cinsiyet hemde detaylı için gün verecek.
tatlibebegim_ merylii_ ben bugün 16 haftalık oldum kontrole gittiğim bebeğin böbreğinde genişleme var dedi 3 mm takip edilmesi gerekmiş 4 mmden yukarısı down sendrom riskine giriyor fslan dedi 2 hafta sonra kontrolüm var eğer artma olursa böbrek genişliğinde fetal dnayı yaptırın dedi bakalım hayırlısı inşallah normale döner gittiğimde
e_blue_sky_a merylii_ ultrason eskidir perinatolojinin ultrasonlari çok yeni orda tam haftası çıkıyor
merylii_ e_blue_sky_a doktor detaylı da tam belli olur dedi zaten bi de bebeğimin pozisyonu ölçüme pek müsait değildi
tatlibebegim_ merylii_ sende aşılamayla kalmıştın dimi aşılamayla kalan kimi tanıyosam hepside erkek çünkü aşılamada spermler yumurtalara hızlı ulaştığı için erkek olma olasılığı daha fazlaymış bakalım senin ki ne mutlaka haber ett😍
merylii_ MorKelebek54 ben annemden babamdan asla ayrılamazdım sırf akrabaların çenesinden lafından sözünden kaçmak için gurbete evlendim Sen nerdesin hangi şehirde
MorKelebek54 merylii_ sakaryadayim kuzum normalde de buraliydik hatta esim abimlerim arkadasiydi o sekilde beraber olduk
merylii_ MorKelebek54 keşke görüşebilsek ben İstanbul dayım hikayelerimiz benziyor ya bi tanışmak istedim seninle
MorKelebek54 merylii_ sakaryadayim nende aslinda cok uzak degiliz yolun bu tarafa düşerse bi gun görüşelim mutlaka ismim eda bu arada 21 yasindayim senin ismin nedir
merylii_ MorKelebek54 İrem bende memnun oldum inşallah gelirsem görüşelim sende İstanbul a gelirsen beklerim
MorKelebek54 merylii_ taniki kuzum insallah ama kis ayinda oldugumuz icin istanbula gelcegimi dusunmuyorum anca yazin insallah o da bebisle olur 😂💙