merylii_ susma canim tabi sende anadan dogmasin sonucta bak ben hep herekze susardim aman kimse kirilmasin uzulmesin yarin ne olcagiz belli degil ölüm var kirgin giymeyelim diye diye diyeee hep baskalaeimin istediklerimi yapmisim kendimi unutup hep onlara tamam demisim. Artik boyle degilkm onceden de donraydim acicasi cirkeft lafimi direk soylerdim ama aileme karsi degil simdi aileme karsida boyleyim neden cunku ben her sorunlarina kostum aylarca cocuklarina baktim abilerimin evlendikten sonra da baktim analari meydanda yokken simdi hayir denince iste cicuga bakar misin diue soruyolar bende hayir diyince benden kotusu olmuyo en basiiti dun aksam abim aradi bu aksam size geleyim felan bisiler dedi bende musait degiliz dedim sonra laf soyledi tam kapstirken bida seni arayani dedi gerisini duymadim simdi ben tamam diyip istemedigim halde evet deseteydim kendimi degil onu mutlu edicektim ben 21 yasindayim 14 yasimda cocuk bakmaya basladim ev temizligi yaltim yemek yaltim sanki evli gibi abim ben yegenim yasadik bi sure yegenim var diye okula dahi gidemedim ben halbuki son donemdeyim liseye gecicem sonrasinda. Gidemedim okula bi kac sene geczti bazi konular degisti ben diger abimle kalmaya basladim bu sefee o esiyle ayrildi tam yine lizeye baslicaktim yillar sonra basladim bi kac ay gittim cocuk yine basima kaldi baktim bakicak kimse yok yine okulumu biraktim. Ben yine aylarca cocuk baktim trabzona gittim annemle brbser ben trabzona gittim diye dunyanim en kotu halasi oldum. Anneleri bakmiyoken ben baktim benim hayatim mahvoldu. Esim benden buyuk olan abimin arkadasi o sekilde tanistik eger ki disardan biri olsa 18 yasimda evlenmezdim 3 tane abim var ikisiyle ugrasiyodum benden buyuk olan bana pek karismazdi iki abiyle igrascagima dedim evlenip kendi evimi yuvami kurarim asik oldg adamla ugrasirim dedim en azindan deger yaltiklarima dedim. Simdi hic bir seye suskuyorum karsilik veriyorum ost pat lafimi soyluyorum ya evime de kalmaya kimseyi kabul etmiyorum cocuk bakmaya kabul etmiyorum ya benden kotusu yok eskiden yaptigim iyiliklere saysinlar. He yine hakkim helal olaun ama ben herkezle onur dunyada hesaplasicam. Ben tacize ugradim ortanca abim bunu kendi ogrenmis kimseye diyememistim cok korkmustum ki cok kucuktum nerdeyse bi 11 12 felandim o kadar kucuktum nehse ortanda abim bi kac sene sonrasinda bu olayi bi sekilde tesaduf olarak ogreniyo o kisinin evini felan basiyo felan ben o zaman en buyuk sbimle kaliyodum olay duyulunca abim bana kurana el bastirdi bisi olmadgina dair. Bak bunu yapan benim oz ve oz ayni ana babadan olma abim. Bisi olmadigina dair bana kurana el bastirdi resmn bunu duzgun sekilde bana sorsaaydi soylerdim zaten neden kurana el bastirtmak neden?? O zaman kucuktum aklim ermedi ama cocuk bakteiilmaya aklim eriyodu tabi☺️☺️ sonradan sonradan idrak ettim ben bunu dedim ben neden kurana el bastim ki dedim neden yani gerek var miydi kendimi ispatlamak icin bisi olamdigina dair gerek yoktu o zaman neden bastim diye diyee kendi kendimi yedim yillarca. Esime de ablattim taciz olayini cok sinirlendi ki evlenmeden hatta nisanli degilken anlattim bak boyle bi muhabbet vardi gecmisti yarin onur gun karsina cikar bisi olur baskasindan degil benden duy dedim anlattim. Cok sinirlendi ama yanimda oldu en azindan bana guvendi bisi olmadigina dair. Ama oz abim guvenmeyip kurana el bastirdi. Aman neyse asil konu kimseye susma ama kimseye annene babana karsi tsniki sus ama kim olursa olsun susma ezildikce esiliyosun sonra. Simdi kimse bisi diyememiyo bana dediklerinde de lafimi sokuyirum. Olum sadece baskarina yok sana bana da ölüm var bi kere de onlar düşünsun aman ölüm var o kirilmasin susayim diye. O yizden sakin susma ver karisiligini yine cok konustum hakkini helal et 🤲🏻🤲🏻🤲🏻