Zulfiye06 Kızlar merhaba 35+2 haftalık hamileyim . Dün gece sabaha kadar karın kasık ağrısından uyuyamadım . Normal mı . Sağa sola dönünce geçti ama sonra geri başladı . Doğum yaklaştığının habercisi mi 🥹
Elzem07 Zulfiye06 aynen canım benimde öyle haftamız aynı, bende belimin ağrısından bacağıma vurmasından duramadım
YigitPoyrazMomm Zulfiye06 aynı haftadayız canım benimde kasiklarima ağrılar giriyor çok fena bisey yani tarif edemem bunlar hepsi doğum habercisi magnezyum kullanıyorsan iç hemen öyle durumlarda biraz rahatlatıyor sağlıkla gelsin minikler artık finalin sonuna yaklaşıyoruz😢
Gizem-nur46 Zulfiye06 valla bende de aynı durum var benimki biraz da çok aceleci 😂sanırım hemen çıkacak gibi korkuyorum ilk hamileligim normal mi sezeryan mi karar veremedim herkes bişey diyo açıkçası🥺 rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin 🙏
Zulfiye06 YigitPoyrazMomm ayy yok magnezyum vermediler 😔 böyle olunca 36 -37 gibi doğacak hissediyorum .. sanki erken gelecek gibi
YigitPoyrazMomm Zulfiye06 yaa neden vermediler kasilmalar oluyor düzensiz iyi gelirdi sağlıkla gelsin canım bol bol yürüş yap
Zulfiye06 Gizem-nur46 böyle olunca bende erken doğacak gibi hissediyorum 🙈 normal iyidir bi sıkıntın yoksa ☺️
birogretmenhanim Zulfiye06 35+5′imdeyim canım benim de kasıklarım regl olmuş gibi ağrıyor. Bu sabah benim de bayağı ağrım oldu ama bu haftalarda normalmiş.🌸
birogretmenhanim Zulfiye06 Daha erken, stres yapma canım. Çünkü stres bebiş için daha tehlikeli. Sonuçta bizden etkileniyorlar. Tüm bebişler vaktinde gelir İnşallah.🥰🤲
Zulfiye06 YigitPoyrazMomm var sancım akşamları ams bugün doktora gittim onların sancı olmadığını söyledi 😂 nst de sancısız çıktım 😂 rahim ve kasık kısmının agrıması bebeğin baş aşağı dönmüş olmasıyla alakalıymış . Büyüdüğü içinde rahmin taşımaya çalışıyor normal ağrılar bunlar dedi
ms_annisko_ Zulfiye06 aramızda bi hafta var bende de 34.-35. Haftada başlamıştı yalancı sancıdır korkma
Zulfiye06 Bugün gittim nst de sancısız çıktım 😂😂 doktor genital bölgendeki ağrılar normal onlar sancı değil dedi . Bebeğin başı aşağı . Ağırlaştı rahmin taşımaya çalışıyor dedi .
Zulfiye06 YigitPoyrazMomm aynen aynen dün iste nst yatarken bana ağrı geldi bi . İyi dedim sancım gözükecek . 20 lerdeydi değer meğer 80 felan olması lazımmış 😒 20 buysa 80 nedir 😳
YigitPoyrazMomm Zulfiye06 acaba regl sancisina eş değer mi 20 değer acısını tahmin edemiyorum bile havalarda soğudu biz nasıl yürüş yapıp doğum yapacağız ya😭