YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak tesadüfe bakar mısınız benim olduğum yerde yokuş ve ben 6 kata yaşıyorum asansör yok nefes nefese kalıyorum çıkmak istiyorum ama yokuş yoruyor nasıl yapacağız
minikmucizeemaak YigitPoyrazMomm Kız bendeki yokuşlar ölüm yokuşu tövbe yarabbi insem çıkamıyorum taksiye de her zaman para vermek istemiyorum Allah yardımcımız olsun
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak Allah korusun dikkat et sen nerde yaşıyorsun amin rabbim yardimcimiz olsun
minikmucizeemaak YigitPoyrazMomm Bursa Orhangazideyim ben canım inersem çıkamıyorum zaten ya eşim evde olurda arabayla alıyor o yoksa taksiyle imkansız gibi bir şey çıkmak
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak şansa Bak😄 bende bursa osmangazi cekirgedeyim😀 senin araba iyi oda bende yok😄
birmelekannesi34 YigitPoyrazMomm 34+5 son 37 gün ama sezeryan olacak. Son 30 oluyor. Çantamız hazır değil umarım bir an önce hazır olur 😊
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak aynen yakınız😄 Amin inşallah halimden anlıyorsun😄🌸 hemde ne yandık kâr yağdı zaman daha kötü olduğum yere taksi çıkmıyor Aşağı ya inin diyorlar
Mevludealtungok YigitPoyrazMomm benimde 29 a düştü şafağım normalde 2 ocakta doğacaktı normal doğum olsa ama şuan doktorum zorunlu sezaryenle 15-20 aralık arası tarih verdi 🌸
YigitPoyrazMomm Mevludealtungok geçmiş olsun canım neden zorunlu döndü sağlıklı olun yeter gerisi gelir inşallah