YigitPoyrazMomm 35+2 çok heyecanlıyım herşey hazır sadece bebegimin doğacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz hiç bitsin istemiyorum hamilelegim bi yandan kollarıma almak istiyorum artık😢💙👣🍼 Sizde şafak kaç hamişlerim nasıl gidiyor?🌸
Aysegul6178 YigitPoyrazMomm bende 36+3 üm valla sabırsızlıkla bekliyorum Bertuğ beyi bazen haraket etmeyince korkuyorum rabbim sağlıkla kucağımıxa almayı nasip etsin.Bebişinin sağlığı kilosu nasıl ne zaman kontrolün var
essbl YigitPoyrazMomm 32+4 şafak 52 🥰 çok heyecanlıyım ne çabuk geçti bu günlere geldik anlamıyorum bazen bir an önce alayım kucağıma istiyorum ama dediğin gibi hamilelik bitsin de istemiyorum 🤭 inşallah hepimiz sağlıkla kucağıma alalım 🙏🏻
YigitPoyrazMomm Aysegul6178 bisey soyleyimi yürüş yapalım bence varmısın sabah erken uyanmaya Amin inşallah canım da öyle hareketsizlik.olursa doktora gözük ihmal etme bak haftan geldi biz bu cuma günü kontrele gideceğiz kilosunu ne yaptığını içerde öğrenmek için inşallah hala normal doğum pozisyonundadır minik adamım en son 32 haftada gittim kilosu 2145 simdi kaç oldu sabırsızlıkla bekliyorum😢
YigitPoyrazMomm Zehrabal1 benimde cuma günü ultarson günüm var bakalım beyefendi ne yapıyor içerde pazartesi günü nst girdim azcik sancim çıkmıştı dünde çok fena kasiklarima ağrı girdi acısını anlatamam çok fena bişeydi ya
YigitPoyrazMomm essbl ya 30 haftalara girince zaman çok hızlı değil mi ben şaşıp kalıyorum maşallah güzel ilerledik sonuna da geldik bitsinde istemiyoruz ah ah analık duygusu işte bebek doğmadan başlarmış
Aysegul6178 YigitPoyrazMomm ah kuzum çalışıyorum sabah zaten erken kalkıyorum yürüyüşe fırsatım olmuyor 35+2de gittim bende 2600 dü sanırım Şuanda da 3000 e yaklaşmıştır pazartesi kontrolüm var benimde
minikmucizeemaak YigitPoyrazMomm Aminnn canım sağlıkla kavuşalım kolaylıkla anlamadan doğuralım Allahın izniyle uygulamaya göre son 28 ama bizimki o kadar beklemeyecek gibi geliyor 🐣
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak aynen canım ben biseye karar verdim yürüyüş yapalım her sabah tabi uyanabilirsek 😂 amin inşallah kolay olur su gibi geçer insallahh😟❤
AlpEmir YigitPoyrazMomm 35+4 son 31 Her şeyi hazır doğumu bekliyoruz En son 34 haftayken gitmiştim kontrole 3 hafta sonra gel dedi , aslında son haftalarda 2 haftada bir kontrole çağırması lazım diye biliyordum niye 3 hafta sonra çağırdı anlamadım o zaman da sormayı unutmuşum 🤦♀️
YigitPoyrazMomm AlpEmir sağlıkla gelsinler inşallah canım neden 3 hafta bir çağırıyor ki ben pazartesi günü doktora gittim nst baglandim azcik sancim cıktı sonra doktorun yanına gitim ne zaman geleyim tekrar dedim her hafta gel dedi bence hic doktorun dediğine bakma her hafta git zaten doğuma ne kaldı şurda
minikmucizeemaak YigitPoyrazMomm Yapamıyorım ben canım çok baskım var malesef keşke yürüyebilsem evimde çok yokuş insem çıkamıyorum
AlpEmir YigitPoyrazMomm bende nstde hiç bir şey çıkmamıştı , galiba o yüzden 3 hafta sonra dedi Azcık sancı bile yoktu 🤦♀️
yesilkahve YigitPoyrazMomm 36+0 dayız son 28 💜 her şey hazır bekliyoruz artık, inşallah çok bekletmeden doğar diyorum.. Evde iki buçuk yaşında oğlum var, çok ağırlaştım son güne kadar beklemek istemiyorum açıkçası 😅
YigitPoyrazMomm minikmucizeemaak tesadüfe bakar mısınız benim olduğum yerde yokuş ve ben 6 kata yaşıyorum asansör yok nefes nefese kalıyorum çıkmak istiyorum ama yokuş yoruyor nasıl yapacağız