Melliisaa Nazli_9 Size çok geçmiş olsun başınız sagolsun rabbim yardımcınız olsun gittiğiniz hastane ismini söylermisiniz en azından diğer arkadaşlara da fikir olur
Hilaall Wera aynen öyle basın saolsun cnm başka anneler üzülmesin lütfen şikayetçi olun hangi doktormus bu söyleyin. Kimse gitmesin ona
Elif-11 Rabbim sabır versin,cennette meleğin var.Bende kaybettim bebeğimi 20 gün oldu ,çok zor evlat acısı bana göstermediler bebeğimi ,morgdan aldım , cansız bedenini verdiler kucağıma
Nazli_9 Sadeceanne2 Mezar taşının yapılabilmesi için biraz toprağın oturması lazımmış ilk işimiz o olucak onay gelince oğlumu asla kimsesiz gibi bırakmam 😞
Sadeceanne2 Nazli_9 6 ay kimisi 3 aya yapıyor İkea da çitler var onlardan da alabilirsin geçici olara yaptıracağın güne kadar
Melliisaa Nazli_9 tüm dualarım seninle metanetini koru rabbim yardımcın olsun arkadaşım allah’a sığın derdi veren allah dermansızda bırakmaz inşallah şimdi zor görünüyor belki ama toparlanıp yeniden kalkacaksın inşallah
Nazli_9 Yasemincee26 Devlette değil tam hizmet veren özel hastane yeni doğan yoğun bakımı her şeyi var. Doğum paketi satana kadar her şey çok iyi peşinizde dolaşıyorlar sonra kimse suratına bakmıyor
minik-02 Nazli_9 çok üzüldüm canım basın sağolsun rabbim bir daha bu acıyı yaşatmasın çok zor bir durum
Nazli_9 Ebrulikk İnşallah sağ salim kucağına alırsın 🙏🏻 Evet eve elin karnın bom boş dönmek çok zor o hastaneden hep 3 kişi çıkıcağımız günleri hayal ederken her şey bam başka oldu. Allahın takdiri buymuş demekten başka kelimem yok inşallah allah kalbime ferahlık verir[](https://)
erkencikus_ Nazli_9 başınız sağolsun rabbim sabrınızı arttırsın çok acı gerçekten ihmalsizlikse affedilir yanı yok çok üzüldüm
Wera Nazli_9 yaaa benimde erken dogum riskim var benimde 37çıktı 21de ay sonu tekrar bakacak aynı seninki gibi ilerliyor sanki benimkinde kasılmaların oluyormuydu karında sertleşme falan ben az bi yürüyüş yapsam çıkacak gibi hissediyorum
Nazli_9 Wera evet karnım aşırı sertti kasılma olmuyordu ama vajinama baskı çok oluyordu düşücek gibi hissediyordum. Lütfen hiçbir iş yapmayın yürümeyin sadece tuvalet ve yemek yemek için yerinizden kalkın 37 çok düşük değil dinlenin bol bol karamsarlığa kapılmayın