Nazli_9 🤲🤲🤲🤲rabbim peygamber sabrı versin kuzum çok acı evlat acısı yaşayan bilir çok iyi anlıyorum sancını Hamd olsun de hep yavrunun mezarını tek bırakma ne olur naşını siz teslim alıp defin edin. Ben im oglum da vefat rtti 2,5 yaşında. Bebek kabristanına defnettik orada o kadar sahipsiz mezarlat var ki. Üstünü çiğneye çiğneye geziyor insanlar. Nereye gömdükleri belli değil sahip çıkmaz isen orada bir anne vardı 16,17 sene olmuş 2 evlat kaybetmiş geldi bir zaman denk düştük A bu mezar taşını da yaptırmışlar. İyiki 2.3 tane üstüne defnettiler bunun ailesi sahip çıkmış. En azından demişti. Öyle üzülüyorum ki anne babası ç gelmeyen yavrulara rabbim sabır versin tüm evlat acısı yaşayan annelere zaman azalmayacak ama alıştıracak. Acıya sezeryan yerin toplayınca inşallah kendini de toplayınca ona kardeş nasip eder rabbim sana eşinede yara bandı olur ben şimdi hamileyim 6 haftalık oğlumun senesi doluyor 1 ay sonra Acı aynı ama alışıyorsun dediğim gibi bol sabır çek. Kuran oku namaz kıl kitap oku acını hatırlatan kimseyi çevrende görme bunlar la biraz acın azalacak inşallah