Premsesko umrumdadegil Birkaç kez daha üstünü görmüştüm doktor takip et demişti o yüzden 12 8 görünce de korkuyorum ben 😞 senin genelde kaçlarda
Premsesko umrumdadegil Bende baş ağrısı olunca ölçüyorum aslında genelde düşük geliyor baş ağrısıyla alakası yok sanırım ama bu baş ağrısı neden oluyor anlamadım.
umrumdadegil Premsesko başım ağrıdığı zaman bende ölçüyorum zaten aslında benimde arada ölçmem lazım nolur nolmaz benim ablam tansiyondan doğum yapmıştı
Premsesko umrumdadegil Evet aile öyküsü önemli benim ailemde de tansiyon var. Benim genelde 12 8 ama ona bile çok diyenler var
Mrvcakatt Premsesko stres yapma hiç , onun disinda normal. 9 u gorursen de birazcik tuzlu bi sey yersin o kadar
umrumdadegil Premsesko ablamın gebelik tansiyonuydu normal tansiyon değildi ama işte mecburi doğum oldu onunki 18lerde falandı
Premsesko umrumdadegil buna şükür 🙏 bende 12 8 filan olunca zamanla daha da yükselir diye korkuyorum açıkçası
Gul_ozcan3001 Premsesko benimki 8 den 9 dan yukarı cikmiyor maalesef sürekli ya 9 a 6 ile 8 e 5 olarak düşüyor bende tedirginim bu konuda