Premsesko Yaseminduygulu Benimkide sanki bebek orda top gibi çünkü elimle vurunca o sertliğe oda vuruyor 😂
Yaseminduygulu Premsesko evet bizi oynatıyolar maşallahları var konuşunca gerçekten dinliyolar ve tepki veriyolar çok ratlılar doğunca nasıl bizi oynatmaya decam edecekler siz düşünün 🥰
Premsesko Yaseminduygulu Sağlıkla zamanında doğsunlar da oynatsınlar ya kurban olurum ben onlara saf masum bebeklerimiz ❤️ kaç haftalıksınız
Premsesko Edaaa123 Bende de bu toplanmalar 19. Haftada başladı ya 😂 bebekten çok sertleşmesini hissediyordum
Yaseminduygulu Premsesko 24+3 olduk çok şükür rabbim devamını getirsin inş sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun🙏🥰
Edaaa123 Premsesko evet benim oglan daha hiç tekme atmadı yada ben hissetmedim kızlarım full tekme atardı oglan kasılıyor ve içimde kayıyor gibi
Premsesko Edaaa123 Ay korktum erken doğum filan belirtisiyse diye. Birde ilk gebeliğim ne hissetmeliyim bilmiyorum
esshn Ben de 23+1 erkek bebek ve bende de bu toplanma oluyor neden bilmiyorum. kontrolüm ay sonunda, daha önce gebelik geçirenlere soruyorum bende de oluyordu normal diyorlar ama internetten araştırınca erken doğum, kasılma vs yazıyor tedirgin oluyorum. 🙄
Premsesko Ebruli_08 Melekler12 Mrvcakatt umrumdadegil Delidolu Yaseminduygulu Edaaa123 esshn Faide2147 kızlar birde benim tansiyonum genelde 9 a 5 ile 12 ye 8 arası değişiyor. Binde bir 13 e 8 oluyor stres yapınca. Ama 12 ye 8 olunca da korkuyorum. Sizce nasıl ?
esshn Edaaa123 annem de abine hamileyken karnımın bi tarafı yuvarlak bi tarafı düzdü diyor 😅 insan ne çok evhamlanıyormuş gebelik döneminde 🥹
Edaaa123 Premsesko bence degil bak bu kadar insan da var Allah korusun hem ablam yengem dede erkek bebekte böyleymiş
Faide2147 Premsesko bende 22 haftalığım bende de çok karın sertleşmesi var özellikle oturduğumda eğilemiyecek dereceye geliyorum zorlanıyorum malesef 😏
Mrvcakatt Premsesko stres yapma hiç , onun disinda normal. 9 u gorursen de birazcik tuzlu bi sey yersin o kadar