iremerkooc Kızlaaar merhabaaa bebişler için hangi ana kucağını tercih ettiniz sallanan değilde yaylandan alcam Pierre Cardin ve merf baby arasında kaldım siz hangilerini tercih ettiniz
Parsmommy iremerkooc ben eleleden sallanan aldım çoktandır baktığım araştırdığım bir üründü , ama siz bilirsiniz tabiki 🙏
iremerkooc Parsmommy arkadaşım aldı bozuldu sallanma özelliği hemen yoksa marka olarak beğendiğim bi markaydı o yüzden tercih etmedim
Parsmommy iremerkooc garanti süresi falan var belli bir kg dan sonra yavaş sallıyormus sadece onu öğrenmiştim ilk aylar özellikle gaz sorunu için destek olacağını düşünüyorum ve birazda dinlenmem icin
ebrulina iremerkooc ay keşke ebebekte var şuan 1500 tl Arada trendyolda indirim oluyor takip edin belki düşer
iremerkooc canant almadım vallaha şuan indirimde ikiside merf baby nin oyuncak aparatı da var değerlendirmesi daha fazla Pierre Cardinden
miray_85 Biz merf baby kullandık oyuncak aparatı da var memnunduk kurtarici olmuştu bana ayrica hepsinin işlevi ayni pahali biseye gerek yok bence
Birbahargunu iremerkooc ben merf baby aldım sallanması falan gayet iyi kademeleri kolayca geçiş yapılıyor daha doğum yapmadım ama kedim biniyor en ufak hareketinde sallanıyor 😄
Papatya07- iremerkooc e bebekten joie dreamer ana kucağı tercih ettim hem bebek hareket ettikçe sallanıyor babyjörn mantığı hem titreşim ve ninni özelliği var diye
Dileylim Papatya07- yorumlarında pat diye düşüyor sesi çok az falan demişlerdi sizin yorumunuz nedir? Önerir misiniz