essbl Gzmemn her gün yumurta ceviz muz kaşar peynir yemeye dikkat ediyorum ve süt içerim mutlaka bir bardak 🤰🤭
Zeyna01 Gzmemn Sabah bir bardak süt içtim ceviz yumurta kırdım genelde haşlanmış yiyordum kaşar peynir domates salatalık beyaz peynir sonra meyve yedim sonra brokoli çorbası içtim şuan kış temizliği mutfak temizliyorum günüm böyle 😂
Ekuscu Ananas yemek tehlikeli mi ? Daha çok tutunması açısından yenmeli diyen de var , düşük riski olur diyen de var.
Eyyy0 Ekuscu ananas sakın yeme ilk aylarda ben bilmeden 2 tane ananas yedim keseyi bozdu kalbi durdu ☹️
Meyremce Ekuscu bende yemedim ananas daha 6+3 deyim belki fikir verebilmem için çok erken ama ikizlerim olacak benimde inşallah 🥰
Ebru-29 Eyyy0 doktor ananasla ilgili olduğunu mu söyledi? Bir oturuşta mi 2 tane yediniz? Ben de yiyorum 24. Haftadayim ilk andan beri yedim yoğurda katıp vs. Bir sorun olmadı
Ekuscu Meyremce Ayy çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ bende bugün tam 7 haftalık oldum bakalım benim içinde çok erken daha ☺️ Doktorum ananası tüketmende sakınca yok dedi ama araştırmalarım da tüketilmemesi yönünde. Artık yiyeceksem de aşırı olmadan yenir sanırım
Boncukk123 Gzmemn Türk kahvesi içmek istiyorum her gun ama günlük acık çay da ictıgım icin kafein açısından fazla olur mu bilemiyorum o yüzden her gun içmiyorum canım 🌸
kelebekce7 essbl ben hamilelikten günce günde 3 4 bazen 5 bardak içerdim Allahım nasıl bırakacağım bu kahveyi derken pıt hamiş oldum resmen kahveden soğudum asla içemez oldum :D
Boncukk123 Ekuscu ben ilk zamanlar yasak diye biliyorum canım tehlikeye atma bence . Aynı zamanda cok fazla miktarda maydanoz da ben hic yemedim , bitki çayı , sakatat salam sosis ciğer boyle şeyler hic yemedim normalde de yemezdim canım
Neslihan_Celik Boncukk123 benim migrenim var migrenim tutup doktorumq gittiğimde serum bağlatmak için doktorum Türk kahvesi için eve gidince demişti ben 26.haftadayım her gün bir tane içerim çikolata ile hiçbir sakıncası yok bebeğe bilginiz olsun.
Bbuusra Boncukk123 Kafeinin fazlası zarar. Günlük dozu aşmamak lazım canım. Çayı az içtiysen kahve iç ikisini de dengele. Özellikle kahve de 2’si 1 arada ya da kendinden sütlü olanlardan uzak dur. Süt ile granül şeklinde iç. Sütünü bol koy kahveyi az koy. Hem canının istediğini içersin hem de kafein fazla almamış olursun.
Gzmemn Zeyna01 ohhh güne sağlıklı başlanmış çalıştığım icin sandavinç yedim şimdide tatlı bıseyler yedim yeter😬