Yildiztozu_ birheyecanlikizannesi 48 kg ile hamile kaldım 60′a çıktım doğumdan sonra 54′e düştüm şuan 52 kiloyum..
Deletedmom_116 birheyecanlikizannesi 13 kilo aldım bı hafta sonra tartıldım 10 kilo vermişim bı ay olmadı bı daha tartıldım eski kiloma gelmişim tek sorun ettim sıkiydi biraz salmış
birheyecanlikizannesi gokyuzununogrencisii siz de aldığınız kiloların çoğunu vermişsiniz, bakalım çok iradeli değilimdir temennim emzirmeyle vermek 🥲
Filiz_76 Petrichorers ben 32 haftalıgım 20 kilo aldım senin gibi 34 e gelince bende öyle olurum merak etme yalnız değilsin 😀🤦🏻♀️
Filiz_76 Petrichorers ama benim ayaklarımda bacaklarım ve ellerimde çok çok ödem var siizinde öyle mi
Ozgeybs birheyecanlikizannesi bebeğinize bağlı 😂.benimki gece gündüz uyumazdi kolikti ilk hamileligimde yedi kilo aldım bebeğim bir aylıkken 22 kilo vermiştim 🤦
Petrichorers Filiz_76 evet benim de öyle oturarak çalışıyorum özellikle ayakkarım ve ayak bileklerim davul gibi oldu. Varis çorabı var izne ayrıldığımda evde onunla gezcem işe yarıyor diyorlar
Esraberat01 birheyecanlikizannesi canım ben gebeligimin tamamında toplam 6 kilo aldım sezaryen doğum yaptım 5.gunu 4 kilosu gitmişti
Filiz_76 Petrichorers evet varis çorabı öneriyorlar mış bende çalışıyordum 2 aylık hamileyken çok zorladın arkadaşlarım beni idare etmedi 2dk oturmam nazlanmam onların gözüne batıyordu işten ayrılmak zorunda kaldım çok üzülüyorum çalışamıyorum diye 🥹
Petrichorers Filiz_76 sağ olsunlar benimkiler idare ediyor müdür anlayışsız olmasına rağmen ama ben artık yine de sırt ağrılarına falan dayanamadığım için bu cuma ayrılıyorum. Allah daha güzel kapılar açar inşallah şimdilik önceliğimiz bebişler olcak❤️