birheyecanlikizannesi Sorum daha önce doğum yapmış annelere. 33 haftalık hamileyim 10 kilo aldım, doğuma kadar 12-13 olur gibi geliyor. Zaten biraz kilolu hamile kalmıştım, sizce doğumdan sonra ne kadarı gider?
nazli0306 birheyecanlikizannesi sana bağlı o 91 kg doğuma girdim ben sonra iradeyle diyetl]e 16 kg verdim
Melike_4949 birheyecanlikizannesi ideal kilo almışsın canım emzirmeyle gidiyormuş hepsi bende 7kilo aldım 33 haftaya giriyorum inşallah
birheyecanlikizannesi Filiz_76 dediğim gibi zaten kilolu hamile kalmıştım endişem o yüzden 🥹 inşallah doğumdan sonra veririz kolayca
nazli0306 nazli0306 şuan 69 kıloyum doğumdan sonra biraz kg gdıo ödem faln suyu faln ee bnm çock da 4 kg duydu ztn gerisini de kendimi verdım 3.5 yasında oğlum şimdi 2.yi istyrm nasipse
birheyecanlikizannesi nazli0306 maşallah çok iyi vermişsiniz, inşallah o azmi gösterebilirim lohusayken ben de
nazli0306 birheyecanlikizannesi inşallah canım bn görüntüle çok önem veriyorum aynada gördüğüm bn deqildi sanki kafaya çok taktım için azimliydm
gokyuzununogrencisii Melike_4949 birheyecanlikizannesi ama bu kesinlikle size bağlı tamamen vücudunuza.. siz hemen de verebilirsiniz . Ayyy gönderi sahibini etiketlicegime size yazmışım pardon:)
ikibebisim birheyecanlikizannesi işk hamileliğimde 15 kg aldım doğumdan sonra 6 ayda 22 kg verdim hiç bir şey yapmadan şuanda ikinci hamileliğim 30 haftada 20 kg aldım bakalım doğumdan sonra ne olacak
ArelinAnnesi1 ikibebisim hiç korkmayın iradeniz sağlamsa ek gıdadan sonra uygun bi diyetle hamile kaldığınız kilonun altına bile düşüyorsunuz 😊 bende 2o kg aldm hepsi gitti hatta hamile olduğum kilonun çok çok altına düştü. Acele etmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın boş boş konuşanlara aldırışta etmeyin
Melike_4949 birheyecanlikizannesi inşallah 🥰🥰 gebelik şekeri olduğu için diyet yapıyorum o yüzden kilo almadım pek
birheyecanlikizannesi ArelinAnnesi1 çok haklısınız bu boş boş konuşanlar da insanı etkiliyor gerçekten :(
gokyuzununogrencisii birheyecanlikizannesi ben ilk kzımda ( 5 yıl önce) 73 ile hamile kalıp 95 ile doğuma gitmiştim sonrasında 80 de kaldım hep, iniş çıkışlar oldu ama veremedim yani koruyamadm kiloyu daha doğrusu, çok diyet listesi yaptım spor vs ama sıkıldım hep.. Şuan ise 82 kg ile hamile kaldım ve 88 kiloyum 25 haftalık hamileyim 🤭 tek isteğim kızımı sağlıkla kucağıma almak ve 100 u görmemek tartıda.. söyleyeceklerim bu kadar 😬 yaşım 24 bu arada boy 168
birheyecanlikizannesi gokyuzununogrencisii siz de aldığınız kiloların çoğunu vermişsiniz, bakalım çok iradeli değilimdir temennim emzirmeyle vermek 🥲
Simge16 İlk oğlumda 15 kg aldım 9 kg su gitti ara ara üstüne kg aldım verdim şimdi 2. Ye hamileym 13. Haftamdaym hiç kg almadm 2 kg verdim bunda daha dikkatli olmayı planlıyorum