Sermec27 Bsra3456 canim ara ara lekelenme oluyor bazen koyu geliyor dün kan sulandırıcı iğne kullanmistim o mu arttırdı tekrardan bilmiyorum benim hep ultrasonla bakıldı canım rahîm ağzı uzunluğuna zaten hiç sorun yaşamadım ben rahim ağzıyla ilgili
Sermec27 La_Liberte ara ara geliyor yine canım bakalım inşallah herşey yolundadir sağ salim kucağımiza alırız inşallah 🤲♥️
Sermec27 La_Liberte ara ara yine geldi canım bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun rabbimin vardır bir bildiği 🤲🥰
ebrarmom08 Sermec27 canım gece uyurken bile ayaklarının altına yastık köy yat kendini yoracak işlerden kaçın benmde vardı başta düşün riskin 2 haftada dinlenerek geçirdim. İnşallah bu sefer sağ sağlim kucağına almak nasip olsun 🥰
Sermec27 ebrarmom08 Allah razı olsun canım genel anlamda yatıyorum iş yapmıyorum inşallah Allah’ın izniyle sağ salim kucağımiza alırız bu sefer 🤲
minik-02 Sermec27 arkadaşım da da var elinden geldiğince kullan ilaçları ve ağır iş yapma dinlen bol bol
Aydan1207 MelikeD merhaba geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Progesteron düşük tehlikesi için ne önerdi doktorunuz mümkünse söyler misiniz
MelikeD Aydan1207 merhaba günde üç tane progestan içtim haftada bir de proluton iğne vuruldum onun dışında sadece yat kalkma demişti
Sermec27 La_Liberte inşallah canım rabbim çok büyük umut asla kesilmez vardır rabbimin bir bildiği sonu güzel olur inşallah bu sefer 🥰🤲
Sermec27 Bsra3456 yani dünden beri pek gelmiyor kanama çok çok az leke geldi sadece peceteye sürünce kan sulandırıci iğneyi de bıraktım kanama artmasin diye ona da devam etsem mı bilemedim sen nasılsın canım
Bsra3456 Sermec27 sağol canım bende hastanedeye gedim sabah yatırdı yine rahim ağzında kanama alanı var leke leke geliyor daha Rabbim bize bağışlasın inşallah kucağımıza alırız saglikla
Sermec27 Bsra3456 çok geçmiş olsun canım inşallah rabbim şifa versin rabbim bizlere bağışlasın inşallah 🤲