xxR4bia Sermec27 10-11 hafta civarındayken aynısını bende yaşamıştım, 1 hafta kadar kahverengi leke şeklinde devam etti, sabah akşam Progestan fitil olarak kullandım ve ilk çocuğum olduğu için sürekli uzandım öyle geçti. Şimdi 31 haftalık olduk bile 🤭🤭
Sermec27 xxR4bia maasallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah benim şükür kanamam bitti çok az leke geliyor o kadar bugün gittim bebek iyi kalp atışı da var inşallah sağ salim kucağımiza alırız 🤲🥰
Sermec27 Senneanlarsinya çok teşekkür ederim dün öğleden sonra kanamam kesildi su an çok şükür gelen yok sadece peceteye silince kahverengi leke geliyor bugün acile gittim çok şükür bebek iyi kese iyi kalp atışı da var şimdilik durum iyi inşallah bundan sonra da iyi olur
fatos2404 Sermec27 ay Rabbim hayırlısıyla sonuna kadar götürsün inşallah kayıbın ne kadar zor olduğunu biliyorum
51_S Sermec27 bende kızımda yaşamadım ama şuanki gebelikte yaşadım demedi mi canım kese dışı yada içinde kanama var diye
Sermec27 Pamuk ya canım bir şey sorcam bugün kan sulandırıcı iğneyi vurana kadar çok minik kahve leke geliyordu bugün kan sulandırıcı iğneyi yaptım yaptıktan 3 4 saat sonra yine birâz kırmızı leke gelmiş acaba kan sulandırıcı iğne mi yapıyor kanama ne bileyim 3 4 gün ara mu versem acaba
Bsra3456 Sermec27 canım nasılsın şimdi bide birşey sormak istiyorum rahim ağzı ölçümü nasıl oluyor ultrasonla mı yoksa alttan muayene ile mi bilhin var mı canım
Sermec27 Bsra3456 canim ara ara lekelenme oluyor bazen koyu geliyor dün kan sulandırıcı iğne kullanmistim o mu arttırdı tekrardan bilmiyorum benim hep ultrasonla bakıldı canım rahîm ağzı uzunluğuna zaten hiç sorun yaşamadım ben rahim ağzıyla ilgili