asell13 Sermec27 yapma diyemem canım bilemem ben ama bende de pıhtılaşma yok her ihtimale karşı yaptırıyodu önce aspirini kesti sonra iğneyi oğlumda da 5 i. Ayda bıraktık
Sermec27 asell13 bende sadece iki gen heterozigot çıktı doktor pıhtılaşma yok ama kullan yine de demişti bilmiyorum artık kafam karıştı ne yapacağımı bilmiyorum
Sermec27 asell13 öyle yapıyorum canmm kaynanam gelecek yarın zaten bakalım nasip herşey vardır rabbimin bir bildiği
Sermec27 Yaprakdokumuseverr Ayseee60 kahvesever__ 3prens1prensesmom Bilge_kalkan _Rojbin_ Pamuk Beyzanury1234 MelikeD Nazlii_ carpediemm1 2prensesannesiiii asell13 Girl_boy_annesu sacmalamakizim La_Liberte nurcan355 Kahvetelvesii berenn02_ Bsra3456 Zeykan Tugce_23 AdaKaranfili Zeykan Aryaam arkadaşlar dün öğleden beri şükür kanamam olmuyor sadece peceteye sürünce çok az kahverengi lekeler geliyor dün kan sulandırıci iğneyi yapmadım kanamayı daha da artırır diye ama bugün yaparım herhalde bu arada bugün acile gittim bebegi görmek için şükür bebeğim iyi kalp atışı var ne kesede ne bebekte bir sorun yok içerde her şey yolunda herhangi bir düşük riski yok kanamanın sebebi bulunamadı oğlumda da böyle kanama yaşamıştım herhangi bir sebebi bulunamamisti doktor kalp atışı gayet iyi haftası da 8 haftaya yakın dedi normalde 7+3 haftalık hamileyim Rabbime dua ediyorum Allah’ım bu sefer bağışlar inşallah elden duadan başka hiç bir şey gelmiyor veren Allah alan Allah inşallah bu sefer verir dualarınds bana yer verenler vermeyenler yanımda olan herkes için Allah razı olsun 🥰🤲💜
La_Liberte Sermec27 canım ben bir şey diyecem tabii ki en doğrusunu doktorun bilir ama acaba kan sulandırıcı mı kanama yapıyor?
Sermec27 La_Liberte ya oğlumda da kullandım onda da biraz kanama yaptı ama kullanamaya devam etmiştim zamanla kesilmişti sanırım 3 4 ped dolduracak kadar geldi kanamam bugün
nurcan355 Yaprakdokumuseverr esimle bendede var uyusmazlik ama 19 haftalık olduk suana kadar olmadi oyle birsey
Kahvetelvesii Sermec27 aynı durumu 18 haftada yaşadım. Rahim kasılmasına bağlı olduğunu söylemişti doktorum.. simdi 25 hastalığım çok şükür bir sıkıntım yok hergun 3 defa progestan kullaniyorum.
Sermec27 Kahvetelvesii inşallah bende de bir sıkıntı olmaz ara ara kanamam devam ediyor bakalım hayırlısı olsun inşallah
Yaprakdokumuseverr nurcan355 benimde ilk hamileliğimde olmamıştı ama 28.haftada iğne vurulmanız gerekiyor test yaptırıp bir doz da doğumdan sonra
nurcan355 Yaprakdokumuseverr o soylendi onu yaptircaz daha yeni 19 haftalik olduk 28 olunca yaptircaz
berenn02_ Sermec27 üzmek istemem ama benim de ilk gebeliğim de aynısı oldu kanamam geldi hastaneye gitim doktur normal dedi bebek ve kese kalp atışı var iyi dedi eve geldim bir gün SONRA düşük oldu inşallah sizin olmaz rabimm korusun bol bol dinlenin
Sermec27 berenn02_ su an şükür ağrım yok hep yatıyorum kanama az da olsa geliyor bekliyorum Allah ne derse o olacak ömrü olursa yaşayacak olmazsa da cennette 4 tane evladım olacak beni bekleyen dua edip bekliyorum vardır rabbimin bir bildiği 🤲
Sermec27 La_Liberte kanamam yine ara ara geliyor canım şükür ağrım yok hep yatıyorum biraz önce biraz pıhtı geldi bakalım nasip bir iki güne yine bir ultrasona girerim nasip inşallah rabbim bağışlar bagislamazsa da vardır bir bildiği 🤲