Girl_boy_annesu Sermec27 beni hatırlarmısın bilmiyorum canım, ama benim de ilk bebegim düşük oldu sonrasin da kızımda kanamalar ile mücadele ettim bende sıbyan varmış olglumda muska taktım doğdu çok şükür🤲🏻 sende de sıbyan olabilir mi bi hocaya baktırsan
Sermec27 Girl_boy_annesu ahh canım ahh 4 gebelikte de sübyan muskasi taktım sadece biri doğdu oğlum ve 4 ay önceki bebeğim vefat etti muska taktigim halde boylama da yaptırdım ama olan oluyor işte inşaallah doğar bu bebeğimde
Sermec27 Yaprakdokumuseverr Ayseee60 kahvesever__ 3prens1prensesmom Bilge_kalkan _Rojbin_ Pamuk Beyzanury1234 MelikeD Nazlii_ carpediemm1 2prensesannesiiii asell13 Girl_boy_annesu sacmalamakizim La_Liberte nurcan355 Kahvetelvesii berenn02_ Bsra3456 Zeykan Tugce_23 AdaKaranfili Zeykan Aryaam arkadaşlar dün öğleden beri şükür kanamam olmuyor sadece peceteye sürünce çok az kahverengi lekeler geliyor dün kan sulandırıci iğneyi yapmadım kanamayı daha da artırır diye ama bugün yaparım herhalde bu arada bugün acile gittim bebegi görmek için şükür bebeğim iyi kalp atışı var ne kesede ne bebekte bir sorun yok içerde her şey yolunda herhangi bir düşük riski yok kanamanın sebebi bulunamadı oğlumda da böyle kanama yaşamıştım herhangi bir sebebi bulunamamisti doktor kalp atışı gayet iyi haftası da 8 haftaya yakın dedi normalde 7+3 haftalık hamileyim Rabbime dua ediyorum Allah’ım bu sefer bağışlar inşallah elden duadan başka hiç bir şey gelmiyor veren Allah alan Allah inşallah bu sefer verir dualarınds bana yer verenler vermeyenler yanımda olan herkes için Allah razı olsun 🥰🤲💜
asell13 Sermec27 amin canım hayırlı evlat olurlar inşallah. 2si doğdu doğduktan bi süre sonra kaybettim 1 kürtaj 2 kimyasal
Sermec27 asell13 ahh canmm sende baya sıkıntı yaşamissin rabbim cennette şefaatçi eylesin inşaallah o melekleri bu bebekleri de sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Girl_boy_annesu Sermec27 ya inşaallah Rabbim sana bağışlasın bebeğin tutunması için Meryem sr okuyabilirsin. birde böğürlen yaprağını çiğne yut iç ksnamali durduran bı yaprak bende işe yaramisti doktorda şasirmistı o kadar kanama alanı nasıl yok oldu diye
asell13 Sermec27 malesef canım çok yıprandım 7 yıl sonra oldu bu bebiş inşallah iyi gelecek bana 🥰 hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah
Sermec27 Girl_boy_annesu Allah razı olsun canım inşallah kesilir Allah’a dua edelim vardır rabbimin bir bildiği 🤲
asell13 Sermec27 benimde öyleydi canım yat ayaklarıbı yükseğe dik 2 gün yoğun 2 gün leke leke bugün bitti daha
sacmalamakizim Sermec27 en önemlisi 3 tane kayıbın araştırılması, ona göre sağlıklı bir gebelik bence, Allah korusun canım bol bol dinlen doktorun zaten gerekli olan müdahaleyi yapar geçmiş olsun 😊
Sermec27 sacmalamakizim araştırıldı zaten bütün testler yaptırıldı genetik test pıhtılaşma testi bağışıklık testi yapılmıştı hiç bir sorun çıkmadı her ihtimale karşı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum herşey yolundaydi bir anda kan boşaldı anlamadım hala da geliyor içerde bir sıkıntı yok anlamış değilim
asell13 Sermec27 ha sende benim gibi kan pıhtılaşması olmamasına rağmen iğne kullnanlardansın bende aynısı canım oksapar 4000 yapıyodum drm aspirinide iğneyide kesti yapmayacam artık 12 haftalığım bende
La_Liberte Sermec27 canım benim ya kötü düşünme. Bu sefer her şey çok güzel olacak eminim. Dualarım seninle 🌺❤️💕
Sermec27 La_Liberte Allah razı olsun canım bilmiyorum artık herşey Allah’tan vardır rabbimin bir bildiği 🤲♥️
Sermec27 asell13 inşallah canım Allah razı olsun bakalım belki bende yapmam iki gün iğne biraz kesilene kadar kanama rabbim yardımcımiz olsun inşallah 🤲
La_Liberte Sermec27 canım ben bir şey diyecem tabii ki en doğrusunu doktorun bilir ama acaba kan sulandırıcı mı kanama yapıyor?
asell13 Sermec27 yapma diyemem canım bilemem ben ama bende de pıhtılaşma yok her ihtimale karşı yaptırıyodu önce aspirini kesti sonra iğneyi oğlumda da 5 i. Ayda bıraktık