Haticeozturk aaa negzl 15 ocakda aynı brc olursnz bzm bbsle😍😍😍
Sezeryan Olacaklar sorunuz varsa alalim😊
- Düzenlendi
Buket3434 ben ki çok pinoirikliyim canım tatlıdır ayaklanamam zor iyileşirim diye sezeryandan kaçtım hep kontrolde acil sezeryan dediklerinde dünyam başıma yıkıldı ne yapıcam diye ama hemen toparladım ilk gün yataktan kalkmaşarın zor oluyor ben ikinci gün kendim kalktım yataktan tek başına yürüdüm dördüncü günde evimde temizlik yaptım yavaş yavaş korse kullanmaya başlağım anda ağrılarım geçti çok iyi geldi korse bana Bu arada ben genel oldum spinala vaktimiz yoktu
Aysun2834 canm szryandan kac gun sonra korse kullndn adınıda sylrmsn benm acıyaa hıc tahhmllum yok
Buket3434 evet iyi oluyor hic birsey hissetmiyorsun
Aysun2834 ınslaah bnde cok cabk aykalnrm ya
cimennbayann ay ınslahh yaa su srptnz gnlme
Minikdunyam sondayı kafana takma canım uyuşunca takılıyor sana söylemeseler nasıl çıktığını hissetmezsin bile emin ol... çok rahat bende 1 gün kaldı tuvalet derdi yok...
cimennbayann haftaya cuma sezeryan olucam sorum gercekten cokmu aciyor abartildigi kadar 1-2 gün Hadi neyse hani Hic dayanilmicak gibi gercekten bazilarindan duyuyorum 5 ay olmus dahalem aciyor diyolar o yüzden sana soriyim dedim😅
deletedmom734 en çok ondan korkuyorum ya sırf bu yüzden sezeryan İstemiyorum ama doktorumda bebek 4 kiloyu bulur diyor benimki önden gidenlerden 😂
Nishaa yok yok zaten 10 15 gunu atlattiktan sonra hicbir sıkıntı olmuyor o kişi ya da kişiler biraz abartmış ha elinle dokununca falan hafif agrilar oluyor o da normal birsey ameliyat oluyorsun sonuçta 😊
Minikdunyam hayıııırr sakın sondada bişey yok sana garanti verebilirim nerdeyse... sezeryanda korkulacak daha başka şeyler var 😂😂😁 korkutimmi seni 😂😛😛😝 kimseyi dinleme inşallah herşey bir çırpıda biter
deletedmom734 bakalım son 6 hafta sabırsızlıkla bekliyorum hangi Doğum hayırlısı ise o olsun ☺️☺️ Hastanedekilerde sondayı uyuşturunca yapıyorlar dedi rahatladım biraz
Buket3434 iyi düşün iyi olsun herşey ağrı olayı beyinde bitiyor bi yerde de ben hep tek başına üstesinden gelirim dedim ve geldim de sezeryan olmama rağmen ilk günden beri yalnızım kimseyi istemedim işlerimi tek başına hallettim ve kalabalık bir aile sahibim hiç yardım istemedim kayınvalidem sadece bebeğimi yıkamaya geliyor eğer kendine güvenirsen üstesinden gelirsin herşeyin
Buket3434 oğlak burcu meraklı liderliği seven aşırı duygusal sulu gözlü yardımsever biri olur
cimennbayann sonda takılması zor mu en merak ettiğim bu ?
Ozgenur445 hayir zaten uyustugu icin belden asagisi hissedilmiyor sadece sonda cikarken cok hafif agri olmustu onda da derin nefes almami istemisti hemsire o sekilde bir anda oldu
cimennbayann tesekürler 😍
cimennbayann Bende 8 ay önce sezeryan yaptım bebişlerimiz aynı zamanda gelmiş😍 Seni anımsıyorum zaten kesin yazışmışızdır❤️ Hayırlı olsun kaç nisanda doğdu kuzun😍