Melliisaa 6+6 oldum bugün nasıl gidiyor kızlar şikayetleriniz nasıl doktor kontrolleri değerleriniz nasıl şöyle uzunca bi sohbet olsun 🤗
Baycam Melliisaa 4+4 olduk bugün çok çok yeniyiz daha beta takibi yapıyordum ama artık bıraktım 5+6 da doktora gideceğim çok heyecanlıyım umarm hersey sorunsuz sağlıkla ilerler
elifdiyorkii Merhaba bizde bugün ilk kontrolümüzü olduk 5+4 dedi doktorumuz :) kalp atışını ne zaman duyulur acaba bilgisi olan var mı?
Melliisaa elifdiyorkii ah aynı konudan mustaripiz arkadaşım bende bekliyorum ama 7 +larda gitmeyi düşünüyorum 🙏
Melliisaa elifdiyorkii 6+larda da duyan var ama vajinal muayene ile garanti 7+sonrasi 8 haftaya kadar yolu varmış
Melliisaa elifdiyorkii hepimiz sorunsuz sağlık huzurla alalım kucaklarımıza🙏 istanbuldan olan var mi 🤗
Melliisaa Beeyzanurr baya erken duymuştunuz masaallah karindan degil buyuk ihtimalle vajinal muayene ile duydunuz heralde
Zanacan Melliisaa saol canım valla 6 haftada başladı ve devam ediyor bir kızım var bu 2 hamileliğim kızımda doğuma kadar mide bulantım devam etmişti inşallah bu sefer öyle olmaz 🥺
Melliisaa elifdiyorkii Bende avrupa yakası gazi mahallesinde oturuyorum ama seyrantepe cayır başı ek binaya gittim geçen hafta bu devlet hastanelerinde doktora denk gelen var mi asistanı vardı ben geçen gittiğim de
elifdiyorkii Melliisaa valla doktor tam ben girerken odadan cıktı genelde asistanları bakıyo zaten ikinciye özele gitmeyi düşünüyorum
Melliisaa elifdiyorkii benimde ilk devlete gitmemdi geçen hafta ya benim özelde yüzüm gelmedi doktor çok aşık suratlıydi
EZeynepKkAkaln Bugün 7+3 doktor kontrolümüz vardi kalp atışlarını duyduk 😍 sağlıklı kavuşalım hepimiz inşallah 🤲🏻 normalde 8 +4 ama bir hafta geç döllenme olduğu için şuan durum bu 😊
Melliisaa EZeynepKkAkaln oyy maşallah 🤗 uygulamada 6+6gösteriyor doktor kesen de 6 haftalıkla uyumlu dedi geç döllenme olmuyor sanırım dimi onu gidince bi doktora soracağım
Melliisaa EZeynepKkAkaln ozeldemi duydunuz eşler devlet hastanesinde alınmıyor odaya galiba birde kalp atışı belirginmiydi yoksa pit pit mi 😄😄😄
Yasemincee26 EZeynepKkAkaln canm bende bugün 7+3 üm kalp atışı duymaya gidecegiz inşallah duyarım çok heycanlıyım