hicranatesbaykal Krm beni heyecan bastı bugece rüyamda sabaha kadar dogum yaptım eşimle kavga etrim falan rüyaya okadar kendimi kaptırmışımki sabahran beri başım agrıyo eşimde bana gülüyo çok takıyorum diye 😁😁
Krm hicranatesbaykal ya bütün gece bende de Karman corman rüyalar vardı. Şuanda hastanedeyim yatış yaptık suyum geldi duaları bekliyorum. Hayırlısıyla seninki de gelir inşallah.
UlkerSD Krm ayyyy dualar seninle bir avazda inşallahhhh sende bize dua et 😍❣️ Sonra yaz ya merak ederiz❣️❣️❣️
hicranatesbaykal Krm ayyy hayırlı haberlerini bekliyorum canımmm çok mutlu oldum bakalım sabahada ben gidicem hayırlısı
Armgn Bende son 13 dediğin gibi çok yorgun hissediyorum bende artık gelsin istiyorum her yerim ayrı ağrıyor mide yanması da ayrı dert inşallah sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize 🙏🏻
hicranatesbaykal Armgn inşallah kuzum ben allah izim verirse yarın kavuşucamrabbim tezzamanda senide kavuştursun
Buseamaikizlerburcu hicranatesbaykal bnmde son 12 bnde halsizim yorgunum yoruldum artik dogursam ya bi
hicranatesbaykal Buseamaikizlerburcu canımm benim valla insan çok yorgun oluyorabbim hayırlısıyla kucagımız almayı nasip etsn yinede 💙🙏
hicranatesbaykal arzuozbek berbat bi dogum sancısı çektikten sonra 4 5 saato acıdan sonra sezeryana alındım anca kendime geldim çok şükür oglum iyi 🙏
Yarenelibol hicranatesbaykal son 35 alıyım artk kucağıma çok yoruldum isyan lardaym son aylar zormuş gerçkten anne olunca anlarsn diolardı doğrumus😭☺️😊