Bsrakyc59 hicranatesbaykal son 2 😃🙏 fakat hafif ara ara bel ağrısı ve vajinaya bıçak sokup çıkarılma hissinden baska bi belirtimiz yok🤦♀️🤰 sabırsızlıkla beklioruz 😍
arzuozbek hicranatesbaykal bende değişik bi psikoloji vardı hiç doğsun istemiyordum korkudan falan değil ama sanki ayrılcak benden gibi geliyordu istemiyordum doğsun 😂😂 çok şükür atlattım onu şimdi dünden beri doğsun istiyorum artık ☺️☺️
hicranatesbaykal arzuozbek son 1 yazmıştın bugun dimi haberlerini bekliyorum inşallah kolay bi dogumun olur canım benim 😍😍
hicranatesbaykal FNurKaradeniz ayyy hadi hayırlısı olsun kuzum haberlerini bekliyorum muhakak dogumunu anlat bize heyecandna ölcem 😍
EzgiCanerCnbkmz hicranatesbaykal evet yormaz mı ya Benim kızın ayakları hiç durmuyor sürekli kaburgamda ve çevresinde 🤭
hicranatesbaykal EzgiCanerCnbkmz valla benimkide öyle ya aşşa inicegine sanki daha çok yukarı çıkıyo çocumm yemek bile yerken çok zorlanıyorum 😁
imera_ferammm53 hicranatesbaykal son 3te gelmiyor maalesef az bir belirti geliyor sonra tekrar gidiyor 😏😏
hicranatesbaykal imera_ferammm53 ah o yalancı sancılar deli ediyo beni valla az kalmış sneinde Allah yardımcım olsun kuzum 😍😍😍
Guldenn hicranatesbaykal normal canım inşallah kanala girmesini bekliyorum salı günü randevum var geçen gün vajinamdansanki birşey çıkacakmış gibi hisler yaşadım dünde adet sancısı gibi ağrılar belden rahime doğru ara ara şiddetlendi ama kesildi ağrı
hicranatesbaykal Guldenn nstye alırlar kesin kuzu senide inşallah gelirler bian öncede yormazlar bizi daha yarmazlar sakin sakin durmuyolarki içerde 😁😍😍😍
Almanyagelini hicranatesbaykal son 2 🙈 Arada gidip gelen regl ağrısı gibi karın ağrım dışında birşeyim yok, bekliyoruz...
hicranatesbaykal Almanyagelini valla bende hiç agrı sancı hiçbişi yoktu ama bugun açılma çıktı kuzu inşallah saglıkla alırsım kucagına :)