Gozde_2298 Arkadaslar geç döllenme olduğunu nasıl anlayabiliriz yada bir doktora gitmem gerekirmi acaba
birmucize1 Gozde_2298 uzun sureli adet gecikmesi sonucu ogreniliyor genelde 10-15 gun gecikmeden sonra cikan dusuk degrrlerle
Nesfur41 Gozde_2298 Ben geç döllenmeyle hamile kaldım adetime 3 kala yumurtlamışım.. fakat idrarda 5. Günde yoktu 10. Günde yoktu 15. Günde yoktu 26. Günde görebildim çoookkk silikti kan verdim 82 çıktı değerim şimdi 31+1 olduk bile 🌸🌸 inşallah sizinde geç dölleme olmuştur hayırlısı olsun hakkınızda
Gozde_2298 birmucize1 peki başka bir şekilde öğrenme şansım olurmu çok sabırsızım ve 3 aydır hüsranlıkla sonuçlandığı için merak ediyorum ve ilk defa adetim gecikti ve olucakmış gibi hissetmiyorum🥺
NovaVina_ birmucize1 7. Gunu gecikmemin ve testlerim negatif acaba diyorum son ihtimal gec döllenme olabilir mi ? 🤔 Bat 6 kasım, son iliski 1 kasımdı allak bullak oldum hicbir belirtimde yok
birmucize1 NovaVina_ bu ay herkes gecikmis mevsimsel gecisten dolayida olabilir kan vermeniz en dogrusu 3-4 gun daha bekleyip kan verin mutlaka hayat mucizelere gebe neden olmasin ❤️ İnsallah vardi en iyi anlayanlardan biri olarak diyorum rabbim kimseye aratmasin ❤️
Sariilayda16 NovaVina_ benimde 2. Gecikme günüm goguslerım hassaslaşt bel ve kaşık ağrım var ama bugün test yaptım negatif bekliyoruz bakalım inşallah geç döllenmedir
birmucize1 Gozde_2298 adrtin ilk gunu 2 ve 3 gunu negatifti testte sonra birsktm 5. Gun tarlusal icmek icin test yapmistim
Turkan_14 Aynen bende de öyle. Sat 7 ekim. Bat da keçdi testler de hep negativ, hiç bir belirti de yok. Çok canım sıkılıyor. Geç döllünme ola bilirmi acaba diyorum
eylem-47 Nesfur41 Maşallah Allah sağlıkla kucağına versin İnşallah🙏 hayırlısı ile hepimizin olur Son ilişki tarihiniz neydi acaba baya geç öğrenmişsiniz
gulsahklycc Nesfur41 bende bu ay adet gününe yakın yumurtlama gördüm ertesi gün değerlendirdim 11 gün oldu erken gebelik testinde çıkarmı acaaba ?
NovaVina_ birmucize1 temmuzda gecikmistim sadece bu yıl 44. Gun reglim gelmisti, hayatimda ilk defa. Normalde hic duzensiz degildir. Clear blue markasina olan guvenim sifirlandi valla.
Nesfur41 eylem-47 eylem-47 Adete 3 gün kala eşime dedim bir şey olmaz koyver gitsn 😂😂😂 meğerse işte o gün yumurtlamışım 😂
Nesfur41 gulsahklycc gulsahklycc Benim çok geç çıktı idrarda adete kaç gün kala 1 hafta kalaysa çıkar bence