Busra1407 ecembugra53 benimde mayıs ayina geliyor 3. Haftası gibi 12 haftalığim suan doktorla hiç doğum konuşmadık ama karar vermek için çok erken değil mi . Siz kaçıncı haftanizdasiniz
ecembugra53 Busra1407 canım erken değil doktorum dedi sezeryan olucam zaten zorunlu ben devlette doğum yapıcam bu 2. hamileliğim ilkide sezeryan oldu zorunlu cunku 🙂🤲🏻
Nurumsun Benim de mayıs inşallah 🌸 Sabahları bazen bulantılarım oluyor kendimi laboboya zor atıyorum🥲
_Annemmm4 Nurumsun evet maalesef bende de öyle oluyor kokuya karşı çok hassas oldum en sevdiğim parfümlerden yumoşlardan şuan midem bulanıyor
_hlimee066_ Emirinkardesigeliyor benim ilk hamileliğim ve 8 sene sonra rabbim bir anda mucizemi nasip etti önceki yaşadıklarımda çok etkilediği için ister istemez elde olmadan düşünüyorum
ASE6154 ecembugra53 mayıs sonu haziran başı gözüküyor bakalım. Mide bulantısından duramıyorum genelde. Ssvd istiyorum ama doktora bağlı tabi
Gulluuuuu ASE6154 benimki de öyle mayısın sonu haziranın başı hiç mide bulantısı şu bu yok hatta anlamıyorum hamilemiyim diye
ecembugra53 ASE6154 ben devlette olacagım için direk sezeryan canım ssvd burada yapmıyorlar 🙂 nasılsa oyle boyle doğurcaz 😀😀😅 saglıkkı olsunlar da
merve_3807 Gulluuuuu benimde mayıs ortası gibi ve ikinci hamileliğim bende karnım çıkması bebegi ultrason da görmesem hamile değilim diyorum 🤣 ve 3 gündür iştahım hiç yok
Gnl54 _Annemmm4 ay evet ya aşırı bi koku hassasiyeti var bende de para kokarmi ya igrencc geliyor bana hep bi bulanti hâli ilki boyle değildi 🤣
Htckrlp 14+4 :) Nisan son hafta mayıs ilk günleri doğum inşallah 🙏🏻 mide bulantıları yeni yeni rahat bırakıyor oldukça zorluydu bu zamana kadar
songul_ismail80 Htckrlp AA gunlerimiz aynı bizim cinsiyet erkek sizin belli mi doğum olarak da aynı haftaları söyledi doktor
ecembugra53 DerinAzra yok kuzum 😄 işk cocugumda zorunlu sezeryan oldum bunda da sezeryan olucam malesef kacamagım yok 😁😁
Ecemsi ecembugra53 benimde mayısın ikincisi haftasına.geliyor 14 mayıs ara ara kasık agrım var bide göbek deligimde bir ağrı var anlayamadım
ecembugra53 Ecemsi bende aynıyım kasık agrısı iğne batmadı bunlar normal canım korkma özelde doktorum var hep soruyorum ona iletişim halindeyim bende sürekli
ecembugra53 _hlimee066_ kuzum bende aynıyım inan aklım onda haftaya kontrolüm var sağlıklı olsunlar yeter 🙂🤲🏻
_hlimee066_ ecembugra53 benimde aralığın 1 inde zaman geçmiyor valla inşallah sağlıklıdırlar canım hayırlısıyla kucağımıza alırız hepimiz🤲🏻🤲🏻