Happymm Munevver_bozdogan bence aşılamayla zaman kaybetmeyin sorun eşindeyse direkt tüp bebek deneyin
merylii_ Munevver_bozdogan canım ben bununla ilgili post açmıştım daha önce bakabilirsin sorabilirsin ☺️
tatlibebegim_ Mrl-1gvn evet canım bel kasık bide göğüs ucu hassasiyeti vardı her an adet olcakmış gibi kasığım ağrıyodu
Mrl-1gvn tatlibebegim_ Anladım ilk aşılama benim adet olcakmışım gibiydim ama bu 2.aşılamada hiç belirtim yok sadece ilk aşılama olduğu gün kasık agrım oldu birkaç gündür bide hafif göğüs hassasiyetim var adetime de 4 gün var bakalım nasip kısmet
tatlibebegim_ Mrl-1gvn ilkinde benimde hiç bi belirtim yoktu anlamıştım tutmadığını ama 2.de de böyle belirtiler olunca dedim heralde tuttu inşallah seninde tutar kaçıncı gün bugün test yaptın mı
Mrl-1gvn tatlibebegim_ Benimde ilk aşılamam öyleydi son 1 hafta kasık ağrısı göğüs hassasiyetim olmuştu bu 2. Aşılama da pek fazla belirtim yok 13.gün bugün
Mrl-1gvn tatlibebegim_ Olumluyum canım bilerek erken olur diye hiç yapmadım nasip inşallah vermiştir Rabbim hayırlısıyla 🤲