EzgiKizilates 37. Haftadayım bebeği sürekli aşağıda hissediyorum özellikle uzanırken sanki aşagıya doğru kayıyor gibi insan tedirgin oluyor nedir bu bilen var mı
Hilallalal EzgiKizilates bende bugün tam 37 haftalık oldum geçen haftadan beri beni gören göbeğin düşmüş dedi bende farkettim hareketlerini kasıklarımda hissediyorum oturunca bacağımda kayıyor sanki. Doktora sordum normal artık kanala girmeye başlıyor dedi
Muhammedamine EzgiKizilates 36+5 haftalık hamileyim aynı durumdayım doğuma yormuyorum durumumu çünkü olabilicek şeyler ee çok yakın artık bebek kanala girmeye uğraşıyor olabilir
EzgiKizilates Nisam2008 bebek bir ay önce dönmüştü bazen böyle aşağıda hissettiğim olurdu ama bu kadar değildi erkenci mi olacak acaba 🙄
Nisam2008 EzgiKizilates Bende bir kaç gündür çok aşağıda hissediyorum heran çıktı çıkcak gibi,kayıyor gibi oluyor bazen
mehtap28 EzgiKizilates ben de 37+1 günlük hamileyim sali günü cati muayenesi oldum bebegim kanalda, catim müsait, rahmim yumusamis ama hic bi belirti yok 😕
Dilekapuhan Benimki hem dönmüş hem aşşağıda hemde çok kasılıyo haftaya sezeryan olmam gerekirken ultrason da bi hafta geri göründüğümüz için erteledik bakalım nolacak en ufak sancı kasılma hareketsizlikte hemen gitmem gerekiyo :/
Beram 37+2 bende benm hala yukarda kanala girmemş pekte girmeye niyeti yok galiba aşağıdada hissetmyorm 🤷🏻♀️
Nur92 mehtap28 ben de 37+2 haftalığım çatı muayenesi oldum nts ye bağlandım sancı yok Bebek kanalda değil Rahim yumuşamamış açılma Yok doktor 40 a kadar gider gibi görünüyor dedi
Melikeismail EzgiKizilates bende 37+5 deyim bende senin gibi aşağıda hissediyorum ve kasık ağrılarım oluyor 😏 büyük ihtimalle bebek kanala yerleşiyordur. Ben salı günü çatı muayenesi oldum doktorum çatım dar olduğu için sezeryan olması gerekir dedi ve bana gün verdi son 4 gün bizde ☺️ Sende çatı muayenene göre hareket edersin canım.
mehtap28 Nur92 doktorumda bana 40.haftayi beklemez dedi esim ayin 25nde askere gidecek babasini yolcu bile edebilir dedi o zamandan sonra sürekli egzersiz yapiyorum, hurma yiyorum erken gelsin diye
hulyaa_ Aşağıda hissediliyo diye doğacak diye bir kaide yok göbek aşağıya düşmüş diyorlar diyede doğacağı belli olmuyo herşey bir varsayım . Bana bakanlar 15 gün daha doğurmazsın karnın yukarda dıyolardı iki gün sonra doğdu .
hulyaa_ @Dilekapuhan ne zaman doğacağı belli olmuyo doğmak istedikleri zaman geliyolar . Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin
Dilekapuhan mehtap28 benimkide yollarda yetişecekmi görecekmi bilmiyorum ama gözümü açtığımda yanımda ilk onu görmek istiyorum :(