Bende hospıtal türke gidiyorum ama biraz endişeliyim ondan soruyorum kızlar
drkc doğum ücretleri yılbaşından sonra değişecek ama yüzyıl da muane ücreti 95 tl
drkc normal doğum 1600 sezarryan 1700 ama yeni yıldaki değişiklik ne olur bilemeyeceğim
  • drkc bunu yanıtladı.
    SNMila aynıymış benim gittiğim hastaneyle evet yılbaşından sonra belli olcakmış
    SNMila ben de Sibel hanıma gidiyorum. Kaç haftalıksınız? Memnunmusunuz Sibel hanımdan?
      SNMila ben 3 kere falan gittim. İlk başlarda ilgisiz gibi geldi ama son gittiğimde daha güleryüzlü ve ilgiliydi. O yüzden merak ettim😊 teşekkür ederim. şimdiden hayırlı doğumlar.
        SNMila merhaba,sibel hanım tatil zamanlarında doğum başlarsa gelme şansı var mı
          Kurtköy Adatıp Hastanesi doç doktor saynur Yılmaz hanıma gidiyorum çok memnunum ☺️
          • drkc bunu yanıtladı.
            Nrdn en son gittiğimde danıştım bu konuyu gece veya haftasonu olursa nasıl olacak diye bana sancın başladığında haber vericeksin ben hastane ile iletişim halinde olucam sancında değil ama doğuma gelicem dedi
            • Nrdn bunu yanıtladı.
            • Nrdn bunu beğendi.
              drkc Kurtköy adatıp hastanesi,doçent Saynur Yılmaz. Kesinlikle gözün kapalı kendini teslim edebilirsin canım. Çok tecrübeli ve emin bir doktor 💐
              • drkc bunu yanıtladı.