Kubra6642 videl tüp bebek denememiz oldu geçen ay fakat emrio lar gelişimleri geriden geldi transfer olmadım. Erkek faktörü denildi sperm dna bakılması önerildi
Buseemm Kubra6642 az once kan verdik tiibi genetikte sonuclari iki aya cikacakmis doktor gebelik onermedi su an icin sizce dinlemeli miyim zaten olmyor diyip devam edesim var korunmamaya
Kubra6642 Buseemm siz bilirsiniz bizde yaptırdık araştırma hastanesin de 15 gün de çıktı. Bizde sperm dna hasari baktiracagız 10 günse çıkıyor denildi.doktorun ne dedi ise onu yap sizin sorun ne peki
PinkyJelly Beyz28 yaa kaç yumurta vardı 😣 bugün ben de yumurta kontrolüne gittim toplam 6-7 tane anca var umarım iptal olmaz😞
Beyz28 PinkyJelly 5 tane vardı ve boyları çok farklıydı doktorum bu şekilde olmaz dedi doğum kontrol hapına başladı adet olunca tekrar gidicem
Buseemm Kubra6642 iste bizde simdilik bildigimiz kadariyle bi sorun yok 1.5 yillik evliyiz esim varikosel ameliyati oldu ve uzerinden bi sene gecti hala olmadi bi kere tuttu kurtaj oldum onda da zaten bunu da herhangi bi engel olup olmadigini ogrenmek icin verdik
Kubra6642 Buseemm benim esim de varikosel ameliyat oldu 1 sene geçti bizde de gebelik oluşmadı.1 sene sonra tekrar test verdik değerleri düşmüş baya
Kubra6642 Buseemm bizim ki baya düşmüş tekrar doktoru ile gorusegiz bakalım onun sonucuna göre tüp bebek başlarız
Birhayalimvr videl ben varim kuzum bu ay basladik biz vitamin kan sulandirici d vitamini yazdi bunlari kullanip hazirlik yapcaz allah nasip ederse onumuzdeki ayda tedaviye basliyoruz hepimize bol dua edicem hepimizin tedavisi cok guzel gecsin 🩷
tatlisbirkiz videl bende başlıycam canım nasipse 26 27 si adet günüm bakalım 2. Günü gidicem verdiği vitaminleri kullanmaya başladım. Hangi merkezde başlıyorsun
videl tatlisbirkiz decavit kullanıyorum ben su anda sen? benım de 27 si :) aynı donemde baslıyoruz özel ankara tüp bebek merkezine gıdıyorum ben
Birhayalimvr mickey yooo doktor tedavide gerekliymis hazirlik olarak verdi bende anlamadim ilk sonra arastirdim zaten kan sulandirici veriliyormus tup bebek surecinde hatta igne olarak veriliyormus ben coraspin kullaniyorum suan
tatlisbirkiz videl bana omega 3 ve felixon verdi canım istanbuldayım bende bahçeci de başlıycaz nasipse inşaAllah emeklerimizin mükafatını alırız evladımızla 🤲