Cismmpoyraz48 Nisanurr Dahada cesaretlendim valla 😂 ztn ikinci dogumlar dha kolay olur diyorlar teselli ediodum kendimi tecrübem var korkmuodum da o kadın makat geliş bu kadar kolay dogurduysa bizimki hiç birseymis 😂
Nisanurr Cismmpoyraz48 öyle valla ama kadın makat olmasına rağmen benden daha kolay doğurmuş hayretle izledim 😂
Caney01 Nisanurr valla masallah kadına gayette rahat doğurmuş 😉☺nerden buluyonuz anam bacim böyle vidyoları 🤣
Nisanurr Caney01 Valla insan hamile olunca doğumla ilgili ota bilmem neye sariyo her vidyoyu izliyorum napayım 😂
Caney01 Nisanurr sen izle canim ben izleyemiyom malum sayılı günlerim kaldi son bir hafta belki daha erken bilemiyom etkilenirsem doğuramam korkusu var kisacasi yusuf yusuf 🤣🤣
Nisanurr Caney01 oo epey yaklaşmış hadi Allah tamamına erdirsin canım benim sen o zaman izleme bencede 😂
Zlyha Nisanurr ayy yaa işte gelde doğ valla etkisinde kalıyo insan 34 hafta oldu iyice korku sardı beni 😭😭
Caney01 Nisanurr amin canim benim darısı sana ve sırada bekleyen annelere hayirlisiyla inşallah kolay dogum nasip etsin rabbim aynen ben izlemim 😉😘
Minikdunyam Nisanurr sanırım bizim ülkemizde bazı şeyler imkansız gösteriliyor en ufak şeyde hemen sezeryana yönlendiriliyor ama yurt dışında bu yok Allah kadına bunu yapacak bir biçimde yaratmış ama bunu en iyi yabancılar biliyor valla ben bilemedim kadın ayakta Çatır çatır doğurdu ve doktorlar müdehale bile etmedi çok ilginç
Nisanurr Minikdunyam aynen çok gerçekten çok ilginc çoğumuzdan kolay doğurdu ters olmasına rağmen 🤷🏼♀️
Minikdunyam Gizemzenginkaya hahaha bu videoyu cidden annenin makattan Doğum yaptığını sanarak izleyen var mı ya 😂😂😂