Nisanurr Tavuk sandım ya ilk basta 😝😂 https://www.instagram.com/p/BqU_wXgFkaL/?utm_source=ig_web_options_share_sheet
Deletedmom128 Nisanurr İlk defa görüyorum. Bebek ters olunca sezeryan yapmıyorlar mı? Doğum esnasında nasıl nefes aldı ? Kafamda deli sorular 🤨
alcang Nisanurr bi yerde okumuştum ben 3 çeşit makat doğum varmış uygun durumdaysa makat doğum yaptıran doktorlar varmış. Yurtdışında çok sık karşılaşılan bi durummuş
Nisanurr Newmomy hadi ya sordu yani şaşırdım valla hiç bir doktordan duymamıştım şimdiye kadar, e yalan yok daha zorlu bir doğum olur belkide
Nisanurr Deletedmom128 Valla bende hiç bise anlamadım o bebek sıkışmadan nasıl çıkar akıl almaz şeyler 🤔
Nisanurr Newmomy yani birazda riskli aslında sıkışma durumu vs seninki de böyle hayirliymis diyelim ama doktorun sunmasına çok şaşırdım gerçekten ilk defa duydum
Gizemzenginkaya Makat dogum dedigi annenin makatından degil kızlar bebek tersten yani kafadan degil makat bölgesinden doguyor yoksa anne vidyoda normal bir sekilde vajinadan dogum yapıyor tersten cekildigi için vidyoda öyle gözüküyor😂
Minikdunyam Gizemzenginkaya hahaha bu videoyu cidden annenin makattan Doğum yaptığını sanarak izleyen var mı ya 😂😂😂
Cismmpoyraz48 Nisanurr 😨 o neydi.. valla şu yabancıların dogumlarina imreniyorum doğrusu nasl çıktı öyle kolaycacık bide makat gelis valla bravo 😟