Kubracls Hayal-ahir-19 benim bebeğim 32 haftalık canım aklına çok takılıyorsa git doktoruna için rahat etsin
Yaprakvemucizesi Kizlar bisey sorcam ben 19 haftaliğimm sağlik ocağina gittiğimde biz ancak 28 haftalik gebeliklerde dinletebiliyoruz dedi güya bana olmuyormuş doğrumu buu ?
Cansn Yaprakvemucizesi şimdi yalan desek olmaz ki 😁 insanlar lüzumsuz yere çok geliyor orada çalışanlar da o yüzden öyle söyleyebiliyor ama tetanoz için gittiğinde dinletiyorlar aslında
Yaprakvemucizesi Seymaemre öylemi canim inan bende başından saldi gibi hissettim beni ama günahini da almak istemedim israrla sordum çok ufak 28 haftadan önce dinletemeyiz dedi sağol cevap verdiğin için😘
Elifasell Buketsavaskozak kucuk bir ultroson aletı goruntulu degıl sadece ses duyula bılıyor tansıyon aletı gıbı dusun işte ☺️☺️
Yaprakvemucizesi Cansn ama günah değilmi eğer yalansa yaa 😔 tamam onlarda insan anliyorum akşama kadar nelerle uğraşiyorlar bin çeşit insan var ama eğer yalansa günahi boynuna😀😂
Cansn Yaprakvemucizesi kesinlikle doğru söylüyorsun. Benim çalıştığım yerde kırmayız kimseyi gel bakalım belki duyamayız deriz ama iş ahlakı işte.