Hayal-ahir-19 Aile hekimlerinde bebeğin kalp atışını duyabilceğimiz cihaz varmı bu aralar çok evhamlanıyorum aile hekimi daha yakın bilenler yazabilirmi
Kubracls Hayal-ahir-19 doopler cihazıyla dinliyorlar canım ben de gittiğimde dinletiyorlar gidip rica edebilirsin bir sıkıntı gördüklerinde doktoruna yönlendirme yapıyor ebeler en azından benim ebem öyle
nesli2018 Hayal-ahir-19 var canım sağlık ocağında. Bugün tetanoz aşımı olmaya gittim, hemşireme bir de kalp atışlarını dinleyebilir miyim dedim :) dinlettiler, çok güzeldi ❤️
Cansn Hayal-ahir-19 burada bir arkadaş yazmıştı eve almış 11 haftalıkmış duyuluyormuş 😁 ama biz 16 ve yukarısına bakıyoruz genelde.
Elifasell Buketsavaskozak kucuk bir ultroson aletı goruntulu degıl sadece ses duyula bılıyor tansıyon aletı gıbı dusun işte ☺️☺️
Babyloading Hayal-ahir-19 malesef daha duyulmaz o zaman canım o ultrasona göre çok daha basit bi cihaz çünkü
Kubracls Hayal-ahir-19 benim bebeğim 32 haftalık canım aklına çok takılıyorsa git doktoruna için rahat etsin
Seymaemre Hayal-ahir-19 Hayal-ahir-19 alet var amaaa benım bebısımınkını duyamadı mesela alet cok iyi değil kuzum duyamazsan panık olma diye yazıyorum bende hareketlerini hissettiğim için korku olmadı:)
Deletedmom128 Hayal-ahir-19 Evet var. Aile hekimi bakmıyor ebe var sağlık ocağında her gittiğimde dinliyor bana da dinletiyor kalp atışlarını 🤗
Seymaemre 22+5ım bu arada yorumları okumamıstm arkadaslarda yazmıs zaten acile git hemen yardımcı olurlar kuzum neden dolayı supheye düştün?